.

Въпросите, които той иска да те пита на първата ви среща (но не смее)

Въпросите, които той иска да те пита на първата ви среща (но не смее)
Снимка: iStock

По време на първа среща и мъжът, и жената искат да се представят максимално добре. Те може да не се държат максимално естествено, но това е защото внимават какво говорят и какви въпроси задават. Мъжете обикновено са по-спокойни по време на първа среща, но за сметка на това в главите им се въртят въпроси, които с удоволствие биха задали, но се притесняват. Кои са те?

 

Ще се целунем ли до края на вечерта?

А някои мъже дори биха искали да попитат „Ще правим ли секс довечера?“, но се притесняват да зададат и двата въпроса. И по-добре, защото ще направят много лошо впечатление на жената, с която са на първа среща и най-вероятно няма да има втора. Кога приключи последната ти връзка? Ако той разбере, че наскоро си се разделила с дългогодишния си приятел, най-вероятно няма да иска да продължите да излизате, защото е наясно, че все още не си преживяла случилото се.

 

 

Какво представлява семейството ти?

Тази тема със сигурност ще се обсъжда след време, ако взаимоотношенията ви се задълбочат. Но е нормално той да иска да знае какво е семейството ти, за да знае какво ще го очаква, ако имате дългогодишна връзка.

 

Колко от бившите гаджета ТИ си скъсала?

Ако досега ти късаш всичките си гаджета, е нормално той да се притесни от този отговор. Ще се притеснява дали именно той ще бъде човекът, който ще прекъсне порочния кръг и ще те накара да имате дългогодишна връзка. Или пък той ще скъса теб. Най-вероятно той ще е склонен да опита, но би искал да знае как седят нещата предварително.

 

Още ли обичаш бившето си гадже?

Мъжете искат да зададат този въпрос, но се страхуват от отговора. Представи си, че им отговориш нещо от сорта на: „Да, още го обичам, ще се опитам да го преживея, като се позабавлявам с теб, но ако не се получи, ще направя всичко възможно отново да се съберем“.

 

Имаш ли някакви странни приятели?

На него със сигурност му е интересно какви приятели имаш. Понякога готините хора имат ужасни приятели. Затова той иска да знае предварително какви са твоите, за да се подготви психически за това, което евентуално го очаква.

 

Либидото ти високо ли е?

Всеки мъж със сигурност се интересува дали жената, която харесва обича да прави често секс или не. В началото на една връзка сексът винаги е горещ и интензивен, но с течение на времето нещата се успокояват. Какво ще стане обаче ако той иска да правите секс няколко пъти седмично, а ти няколко пъти месечно? Това е сериозен проблем, който може да съсипе иначе хармоничната ви връзка и затова той се интересува от този въпрос.

 

Защо реши да излезем на среща?

На него му е интересно дали се съгласяваш да излизаш с всеки мъж, който те покани или го правим само когато наистина имаш интерес към някого.

 

Сериозна връзка ли искаш да имаш или просто се забавляваш?

Той иска да знае това, за да знае до каква степен да задълбочи взаимоотношенията си с теб, за да не те нарани. Той може също да иска само секс или пък да иска сериозна връзка, но да го е страх да ти го покаже, защото не знае какви са твоите намерения към него.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...