.

Знаците, които ясно показват, че НЕ бива да правиш секс с него

Знаците, които ясно показват, че НЕ бива да правиш секс с него
Снимка: iStock

Повечето представителки на нежния пол обичат да бъдат в компанията на лоши момчета. Бъди внимателна обаче, защото тази твоя страст може да ти създаде сериозни проблеми.

 

Бихме те посъветвали изобщо да не се забъркваш с лоши момчета, но понеже знаем, че няма да ни послушаш, няма да го направим. И все пак бягай надалеч от момчета, които имат случаи на сексуално насилие или не използват никога презервативи.

 

Разбери кои са нещата, които ако забележиш у момчето, по което си падаш, по-добре да прекратиш всякакви взаимоотношения с него:

 

Държи се странно и е антисоциален – той не е никак общителен и обикновено си седи кротко в някой ъгъл. Напълно възможно е той да е такъв, защото не обича да се съобразява със социалните условности, не се интересува от комфорта на околните и дори е склонен към сексуално насилие.

 

 

Сексуалните му фетиши са болезнен секс или унижение по време на акта – има мъже, които се възбуждат допълнително, когато унижават партньорката си в леглото или й причиняват болка. Това не е нормално и имай предвид, че той няма да се промени.

 

Смята, че правилата не се отнасят за него – той е бунтовник и това най-вероятно те привлича, но е хубаво да знаеш, че държанието му в леглото няма да е много по-различно от това извън него. По време на секс ти може да искаш да ползвате презерватив и да не ти причинява болка, но той най-вероятно ще реши, че и твоите правила не се отнасят за него.

 

Не ти се прави секс и му отказваш, а това го възбужда допълнително – нормалните мъже ще проявят разбиране, когато не ти се прави секс и ще те оставят на спокойствие. Но има и такива, склонни към насилие, които ще продължат да те тормозят и дори ще се възбуждат от твоите откази и дърпане. Внимавай!

 

Иска да е с теб, ти му отказваш, но той продължава да настоява – във филмите, когато един мъж не се отказва от една жена, се смята за нещо романтично. В реалния живот обаче нещата не седят по този начин. По-добре не се занимавай с мъже, които не те оставят на мира, защото настойчивостта им може да е признак за склонност към сексуално насилие.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...