.

Разбери дали ТОЙ ще бъде добър в леглото [част първа]

Разбери дали ТОЙ ще бъде добър в леглото [част първа]
Снимка: iStock

От скоро си имаш гадже и се вълнуваш дали е добър любовник в леглото или не. Няма как да го питаш директно, а не ти се иска да разбереш, че не го бива, когато вече сте се разгорещили. Не, че би се разделила с него, защото не е добър любовник, но поне ти се иска да си предварително подготвена.

 

Виж кои са признаците, че не е особено похватен по време на секс:

 

Не те пита въпроси, свързани с теб – ако той не те пита как е минал денят ти, какво си правила, как са приятелите ти и т.н., то значи не се интересува от теб и от твоя живот. Това означава, че няма да се интересува от теб и по време на секс, съответно няма да успее да те задоволи напълно.

 

Когато го помолиш да спре да правиш нещо, той напук продължава – има момчета, които обичат да продължават да правят нещо, когато видят, че приятелката им се дразни от това. Такова гадже не ти трябва! Представи си, че го помолиш да спре да прави нещо по време на секс, но той продължи да го прави, защото го смята за забавно. Не ти звучи готино, нали?

 

 

Обръща повече внимание на смартфона си, отколкото на теб – в днешно време повечето младежи прекарват голяма част от свободното си време онлайн, но това не означава, че когато си заедно с гаджето, е ОК той да гледа повече телефона си, отколкото теб. Няма как да очакваш много от него в леглото, ако предпочита да разглежда новите снимки на приятелите си, отколкото да си говори с теб за предстоящето ти пътуване или кандидатстване в университет.

 

Той няма цели в живота – голяма част от младежите искат да работят някаква лесна работа, за да имат достатъчно свободно време за приятелите си и за любимите компютърни игри. Това обаче не е ОК, защото такива представители на силния пол не се развиват и след години най-вероятно ще работят нещо, което не им доставя удоволствие и което не им носи достатъчно пари. А когато един мъж не е доволен от себе си и от живота, той не се представя добре по време на секс.

 

Не знаеш дали те намира за секси, въпреки че излизате заедно от известно време – ако не знаеш дали той те смята за привлекателна, няма как да се отпуснеш максимално по време на секс. Вместо да изживяваш случващото се, ще се чудиш какво мисли той за теб и дали те харесва и му доставяш удоволствие. И той колкото и да се старае да ти бъде хубаво, на теб няма да ти е, защото съзнанието ти ще е заето с излишни, затормозяващи мисли.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...