.

Разбери дали ТОЙ ще бъде добър в леглото [част втора]

Разбери дали ТОЙ ще бъде добър в леглото [част втора]
Снимка: iStock

От скоро си имаш гадже и се вълнуваш дали е добър любовник в леглото или не. Няма как да го питаш директно, а не ти се иска да разбереш, че не го бива, когато вече сте се разгорещили. Не, че би се разделила с него, защото не е добър любовник, но поне ти се иска да си предварително подготвена.

 

Виж кои са признаците, че не е особено похватен по време на секс: 

 

Носи слънчеви очила дори в затворени помещения и се мисли за готин – според статистиката големите нарциси сред представителите на силния пол не са никак добри в леглото. Вместо да се стараят да ти е хубаво и да достигнеш до оргазъм, те се интересуват от себе си и от това дали прическата им се е разрошила или дали плочките им на корема се виждат добре.

 

 

Първият път, когато се целунахте, той веднага посегна към бикините ти – няма как да очакваш много от мъж по време на секс, ако той няма търпение да те вкара в леглото. Със сигурност ще се държи егоистично и няма да ти обръща много внимание.

 

Не си сигурна, че наистина си падаш по него – излизали сте няколко пъти и всеки път след срещата си мислиш, че той е симпатичен, донякъде е забавен и донякъде ти се прави секс с него. Това „донякъде“ обаче не е хубаво, че го има. Дори да си легнете след време, най-вероятно няма да си очарована от секса, защото просто няма химия помежду ви.

 

Той е страшно непохватен – ако не може да ходи с две кафета в ръцете, без да ги разлива или постоянно се подхлъзва и спъва, той най-вероятно няма да има добра координация и в леглото. Така че е напълно възможно по време на секс да те удари я с лакът, я с крак, разбира се, без да иска.

 

Не тренира – препоръчително е един мъж да спортува, да се движи активно. Така хем ще изглежда добре без дрехи, хем ще издържа на темпото ти в леглото и ще може да опитвате най-различни пози.

 

Не ти харесва как се целува – всеки човек се целува различно. Първите няколко пъти може целувките ви да не се получават, но ако и след някоя друга седмица не ти допада начинът му на целуване, то нещата между вас най-вероятно няма да се получат.


Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...