.

Типовете жени, които могат да отмъкнат гаджето ти под носа

Типовете жени, които могат да отмъкнат гаджето ти под носа
Снимка: iStock

Когато си имаш гадже, най-вероятно обръщаш по-голямо внимание на жените около теб и преценяваш кои от тях са потенциални твои съпернички и от кои няма нужда да се притесняваш.

 

Виж кои са жените, към които винаги трябва да имаш едно наум и от които трябва да пазиш гаджето си:

 

Твоя приятелка – разбира се, не става въпрос за най-добрата ти приятелка, но за някоя, която ти е близка, но не достатъчно и е готова да те предаде, за да ти открадне гаджето. Лошото в тази ситуация е, че няма как да ревнуваш половинката си от своите приятелки, защото имаш доверие както на него, така и на тях. А и честно казано дори не ти минава през акъла, че е възможно двамата да ти изиграят толкова подъл номер и да станат двойка. Когато видиш, че гаджето ти се разбира с твоите приятелки, се радваш, защото това показва, че са намерили общ език. Възможно е да си права, но е и възможно приятелката ти нагло да сваля гаджето ти, когато сте в една обща компания.

Както се досещаш, не е добра идея да не бъдеш повече приятелка на момичетата около теб, които в момента си нямат гаджета. Така че просто се надявай двамата да не се влюбят и да не ти забият нож в гърба. А ако това все пак се случи, не съжалявай, тези двамата явно не са били твои истински приятел и половинка.

 

 

Глупачката – дори да си нямаш гадже, ти трябва да се притесняваш от този тип жени. И не, не защото ще ти отнеме бъдещото гадже, а защото рискуваш да затъпееш покрай нея или хората да те помислят за глупава, когато ви виждат, че си общувате.

Този тип момичета обикновено си играе с мъжкото самолюбие. Той е силен мъж, а тя е слаба жена, която няма да успее да се справи с живота, ако той незабавно не я вземе на ръце и не я прибере в крепостта си. Колкото и познат да е този сюжет, мъжете винаги се връзват. Но не всички! А само тези, които не се чувстват достатъчно мъжествени, ако до тях не се е сгушило тиха и кротка жена, която не смее да му каже дори „гък“.

 

Бившата му приятелка – когато двама души се разделят, без значение каква е причината за това, обикновено между тях остават някакви чувства. При единият обикновено са по-силни, но това не означава, че другият е напълно изстинал. Възможно е и да е останало усещането, че не е трябвало да се разделят – не е казано основното, не е сложена точка.

Истината е, че на повечето хора им е далеч по-лесно да си върнат старата връзка, отколкото да започнат нова. Ако ти не мислиш така, това показва, че предишните ти връзки наистина са приключили. Ако обаче между двама бивши е останало нещо, те често си мислят, че трябва само да се върнат в момента на раздялата и да започнат отначало. Истината е, че е минало време и ситуацията е била изпусната и преживяна. Доста двойки правят повторен опит да бъдат заедно, но почти всички разбират, че това не е било добра идея и нещата няма как да се върнат назад и всичко да бъде както преди или по-хубаво.

 

Най-добрата му приятелка – това обикновено е човек, с когото той е минал през какво ли не, били са на десетки купони заедно, утешавали са се взаимно при раздели с гаджетата и т.н. Или пък са се запознали наскоро, но имат доста общи интереси. Третият вариант е никога да не са се виждали, но да са стари онлайн приятели, които толкова добре се познават, че ако почнеш да четеш чата помежду им, няма да разбереш изобщо какво си говорят. А и не си сигурна дали трябва да се притесняваш, че си говорят на „другарко“, „другарю“, „безценна приятелко“, „любимо приятелче“ и т.н.

Обикновено техният флирт се случва пред очите ти. Тя идва на гости или там, където се срещате, защото той иска да ви запознае. Лошото в случая е, че не тя, а ти се чувстваш излишна, когато се тримата заедно. Те двамата се смеят на някакви техни си шеги, говорят за хора, които ти не познаваш или си чувала само имената им, говорят за неща, които не са те интересни (например тяхното общо хоби) и т.н. Проблемът не е в това, че ти се чувстваш излишна, а в това, че те също го чувстват. Ако искаш да се справиш с тази ситуация, сприятели се с нея, колкото и да не ти се иска. Създайте си двете общи спомени, които да може да обсъждате след някоя друга седмица или месец.

 

Съученичката – двамата се виждат всеки ден, учат в един клас и винаги има за какво да си говорят. Двамата са толкова близки, че той твърди, че не гледа на нея като на сексуален обект, а като на сестра. В твоите очи обаче тя е една привлекателно момиче, което винаги изглежда добре и определено знае как да се държи с момчетата, за да бъде харесвано.

Между тях нещата обикновено се получават на някой училищен купон, когато алкохолът не е липсвал, двамата са се напили и приятелството им е прераснало в нещо повече. За съжаление, няма как да бъдеш навсякъде с гаджето си, защото ще му станеш досадна. Така че такива ситуации няма как да предотвратиш, колкото и да ти се иска. Просто стискай палци никога да не се случва.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...