.

Кои са непростимите грешки в спалнята

Кои са непростимите грешки в спалнята
Снимка: iStock

Ако искаш сексуалният ти живот да бъде на ниво, спалнята ти трябва да е добре подредена, а леглото ти хубаво. Научи се как да съчетаваш интериорнтите си предпочитания с подходящото за горещ и страстен секс легло.

 

Интериорът около леглото – когато сте възбудени и двамата не може да се контролирате. Затова около леглото не трябва да има рамки със снимки, очила, парфюми, свещници и всякакви чупливи моменти, които могат лесно да бъдат бутнати и да се счупят. Забрави за изящните масички и отворените рафтове и заложи на тежките шкафчета с чекмеджета. Скосеният таван над леглото също не е никак добра идея.

Ако си падаш по сатененото спално бельо, по-добре не го използвай, когато гаджето ще идва у вас. Възглавничките лесно ще се озовават на пода и ще трябва после да им отделиш време, за да ги почистиш. Чаршафите пък са хлъзгави и лесно двамата също може да се озовете на мода и да се нанесете травми, които да ви болят дълго време.

 

 

Легло от ковано желязо – когато облегалката е от ковано желязо, леглото изглежда много изискано. Но по време на секс (а и не само тогава) може да ти създаде сериозни проблеми. Шансът да удряш често главата си в металните пръти не е никак малък. Също така всеки месец ще трябва да си купуваш нови калъфки, защото старите ще са се протрили в метала. Другото неприятно нещо е, че няма да ти е удобно да се облегнеш на рамката от ковано желязо и да почетеш книжка преди лягане.

 

Матрак на пода – сигурно ти е минавало през акъла колко ще е готино да сложиш един голям матрак директно на пода. Сексът може и да ти се получава директно върху матрака, но представи си колко ще ти е неудобно всеки път, когато искаш да станеш от леглото.

 

Легло в ъгъла – ако спалнята ти е малка, най-лесно ще бъде да избуташ леглото си в ъгъла. Това разположение на леглото обаче не е никак удобно. Първо, често ще се спъваш в гаджето, ако не ставате по едно и също време от леглото и второ, синините по лактите и бедрата ще се превърнат в ежедневие.

 

Висящо легло от тавана – в България не се срещат често, но ги има в някои магазини. Висящото легло ще ти осигури свободно пространство под него, където може да си сложиш шкаф, например. Рано или късно ще свикнеш да спиш на високо, но дали ще ти е ОК, че позите в секса ще станат по-малко, когато го практикувате в леглото ти?

 

Меки матраци – много е яко да се прибереш уморена у дома, да се хвърлиш в мекото легло и да се завиеш с пухкавите одеала. Сексът и мекият матрак обаче изобщо не си отиват. Редовните сексуални ласки на мека повърхност ще ти създадат здравословни проблеми и като нищо с гаджето след известно време да търсите добър ортопед. Болките в гърба са нещо наистина неприятно, така че не си го причинявай, използвайки меки матраци.

 

Евтино легло – влизаш в магазина и гледаш на пръв поглед уж еднакви на външен вид легла, а с различни цени. Разликата в цените не е никак случайна. Ако си купиш евтино легло, рискуваш един ден то да се срути по време на секс и да се озовете и двамата на земята. А ако не се счупи, то ще е достатъчно шумно, за да чуват всички около вас, че правите секс. А ти не искаш това, нали?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...