.

Най-лошите начини да скъсаш с гаджето си

Най-лошите начини да скъсаш с гаджето си
Снимка: iStock

Раздялата е нещо, което рано или късно се случва при повечето двойки. Не трябва да се притесняваш, ако усещаш, че вече не обичаш гаджето си, не сте щастливи заедно и искаш да се разделите. Трябва обаче да го направиш по възпитан и нормален начин, за да не нараниш човека, който доскоро ти е бил най-близкият до сърцето.

 

Виж по какъв начин не бива да късаш с гаджето:

 

Със SMS – ако сте се виждали едва няколко пъти, не е проблем да му изпратиш SMS и да му кажеш, че нямаш желание да продължите връзката си. Но, ако сте били заедно по-дълго време, това не е най-удачният начин за раздяла.

 

 

С e-mail – и тук като при пращането на SMS е ОК да го направиш, ако сте заедно отскоро и не сте си достатъчно близки. В противен случай не го прави, защото гаджето ти не заслужава това, каквото и да е направил.

 

Просто да изчезнеш – това е най-лесното, което може да направиш, но и най-неправилното. Единственото хубаво в това е, че гаджето ти ще разбере, че не си човек, с когото си заслужава да си губи времето (заради постъпката ти да се скриеш вдън земя), което донякъде ще го успокои.

 

На стената на Facebook – ако си на 11-12 години е нормално да се държиш детински и няма да е толкова странно, ако го направиш, но пък сигурно вече си минал тази възраст, така че не прави публични сеири и не мачкай самочувствието на гаджето си.

 

По мобилния телефон – поне ще проведете някакъв разговор, но ще бъде в пъти по-добре, ако се видите и поговорите лице в лице.

 

С бележка – седите си в училище и ти решаваш да му пратиш бележка, както преди са правили учениците, когато нямаше интернет и смартфони. Атрактивно, но доста неуважително.

 

Ако наистина държиш на човека, който е бил до теб през последните седмици/месеци/години и искаш да не оставяш у него впечатление, че си невъзпитан и не се интересуваш от чувствата на хората около себе си, вижте се, поговорете, кажи му защо си взел решение да се разделите и го направете като големи и цивилизовани хора.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...