.

Нещата, които показват, че си влюбена в най-добрия си приятел

Нещата, които показват, че си влюбена в най-добрия си приятел
Снимка: iStock

Замисляла ли си се някога, че гледаш на най-добрия си приятел като на нещо повече? Дали приятелството ви може да прерасне във връзка и двамата да бъдете по-щастливи като двойка, отколкото като най-добри приятели? Не се притеснявай, че понякога такива мисли ти се въртят в главата. Това е напълно нормално, все пак става въпрос за момче, с което ти прекарваш голяма част от свободното си време и с което ти е готино.

 

Разбери дали най-добрият ти приятел ти е само приятел или си влюбена в него:

 

Постоянно излизате заедно – винаги когато има нов филм, готин концерт или интересен event, ти предлагаш на най-добрия си приятел да отидете заедно. Все пак двамата имате еднакви хобита и харесвате едни и същи неща, така че е нормално често да ходите на някакви мероприятия заедно, особено ако си нямате гаджета.

 

 

Не искаш да го уредиш с някоя твоя приятелка – не може да кажеш, че го ревнуваш, но определено не искаш той да излиза с някоя твоя приятелка. Също така, когато той си хареса някое момиче, ти винаги й намираш кусури, защото мислиш, че никоя не е достатъчно добра за него. Освен теб, разбира се!

 

Забивали сте се – доста момчета и момичета, които са приятели, поне веднъж им се е случвало да се целуват по време на купон. Между вас определено има физическо привличане и си усещала много пъти прехвърчането на искри. Вместо да се опитвате да ги потушавате, позволете им да се разпалят и се насладете на любовта помежду си.

 

Нямаш желание да си хванеш гадже – най-добрият ти приятел се държи почти като твое гадже, затова нямаш нужда от такова. Но, ако искаш да бъдеш истински щастлива, трябва да направиш нещо и твоят най-добър приятел да ти стане гадже. Иначе такива взаимоотношения, при които той ти е почти гадже, не са здравословни и за двама ви.

 

Родителите ти го харесват страшно много – майка ти и баща ти го познават добре, защото е бил много пъти у вас и определено го харесват. А знаеш, че е хубаво, когато семейството харесва момчето, с което излизаш. Така че, ако двамата станете гаджета, няма да има нужда тепърва да го запознаваш с родителите си, а и вашите ще са спокойни, че имаш връзка точно с него, защото го познават добре и знаят, че е свестен.

 

Никой не те разбира по-добре от него – най-добрият ти приятел знае много добре как да те развесели, когато не си в настроение и какво да направи, за да се почувстваш по-добре. Той те разбира по-добре от всеки друг. На него звъниш винаги, когато имаш нужда от помощ, дори когато си обвързана, защото знаеш, че съветите му винаги са дадени от сърце и ти помагат.

 

И двамата сте искали да бъдете заедно – преди време ти си си падала по него, но той е бил обвързан. След това ти си си хванала гадже, той се е разделил с приятелката си и си е мечтаел да бъде с теб. И така двамата сте се разменили, но е факт, че сте искали да бъдете заедно. Сега и двамата сте свободни, така че защо най-накрая не осъществите това свое желание?

 

Прекалено близка си с най-добрия си приятел – на теб това не ти пречи, но има няколко момчета, които са се разделяли с теб, защото не са приемали близостта ти с най-добрия ти приятел. На теб ти се струва нормално, но отстрани ясно си личи, че двамата имате влечение един към друг.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...