.

Нещата, свързани със секса, които мъжете НЕ харесват

Нещата, свързани със секса, които мъжете НЕ харесват
Снимка: iStock

Повечето момичета си мислят, че момчетата са готови за секс винаги и нямат против да го правят колкото се може повече пъти на ден. Това обаче не е така !Ще ти разкрием този и още няколко факта, които най-вероятно ще те изненадат:

 

Мъжете не знаят кога точно да проникнат – пръстите определено са добър барометър за измерване на влажността. Но дори жената да издава звуци и да пъшка, е възможно да е суха „там долу” и да има нужда от допълнително стимулиране. И ако в този момент мъжът проникне, жената изпитва невероятна болка, защото не е достатъчно овлажнена.

 

 

Ходенето до WC във възбудено състояние е трудно – никоя жена няма да разбере колко е трудно, когато един мъж трябва да отиде до тоалетната, докато е възбуден. Мъжът трябва по някакъв начин да застане над тоалетната чиния и да се опита да насочи възбудения си пенис надолу и да накара урината да мине по пикочния канал, защото естествената реакция на организма е той да се затвори по време на ерекция.

 

Мъжете имат ерекция повече пъти, отколкото предполагаш – представи, че си с новото си гадже насаме и се натискате. На него тъкмо му стане и ти решаваш, че е рано да правите секс и се дръпваш. След малко обаче продължавате да се целувате и той отново се възбужда. Този път обаче ти решаваш да отидеш до тоалетната. Гаджето ти започва да се притеснява дали ще му стане отново. Понякога мъжкият полов орган е като състезател по вдигане на тежести, който трябва да е във форма винаги.

 

Мъжът винаги стига до оргазъм – или поне жените така си мислят и очакват това от тях. Понякога обаче оргазмът просто не идва и няма нужда ти или партньорът ти да се притеснявате за това. Възможно е той да е мастурбирал, преди да се видите или да е уморен и да не може да се наслади на секса и да достигне до оргазъм.

 

На мъжете им е трудно да не свършват – когато един мъж прави секс и се опитва да не свърши, той полага изключително много усилия. Така че имай милост и се постарай да не го тормозиш прекалено дълго време.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...