.

Митове за аналния секс, които развенчахме

Митове за аналния секс, които развенчахме
Снимка: iStock

Най-вероятно доста си чел за аналния секс, но голяма част от информацията е неверна. И въпреки че в днешно време сексът вече не е табу, мнозина вярват на най-различни митове и легенди, особено, когато става за аналния секс.

 

Виж най-разпространените митове и легенди за аналния секс, които разбихме на пух и прах:

 

От аналния секс не се забременява

Ако спермата остане само в ануса, това наистина няма как да се случи. Но не е невъзможно тя да се стече и да попадне във влагалището. Ако това се случи, има реален шанс от забременяване. Затова, колкото и да вярваш на партньора си и да знаеш, че и двамата сте напълно здрави, използвайте презерватив. А и употребата на кондоми е препоръчителна, защото ако жената не е достатъчно овлажнена, по време на аналния секс може да се получат миниатюрни наранявания, които да доведат до здравословни проблеми.

 

 

Аналният секс е вреден и опасен

Ако и двамата имате желание да го практикувате, използвате лубрикант и презервативи, няма от какво да се притеснявате. Аналният секс може да бъде опасен, ако се практикува без кондоми и лубриканти.

 

Аналният секс доставя удоволствие само на мъжа

Това определено не е вярно! Да, в началото на една жена ѝ е трудно да изпитва удоволствие по време на анален секс, но след време ще започне да ѝ харесва. При повечето представителки на нежния пол най-чувствителната част на влагалището е задният свод, който се намира близо до дебелото черво. По време на анален секс пенисът масажира именно тази зона, което води до разтърсващи оргазми.

 

Само хомосексуалистите харесват анален секс

Пълни глупости! Аналният секс се харесва на всички мъже, защото им носи приятни и необичайни усещания. Причината за това е, че аналните мускули са по-стегнати от вагиналните и това доставя по-голямо удоволствие на мъжете.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...