.

Въпросите, които ТОЙ иска да му зададеш на първа среща

Въпросите, които ТОЙ иска да му зададеш на първа среща
Снимка: iStock

Всяко момиче се вълнува, когато отива на първа среща. На някои им идва отвътре как да се държат, но други имат нужда от съвети, за да се представят максимално добре. Виж кои са въпросите, които мъжете искат да чуят на първа среща:

 

Въпрос №1 – Как си представяш идеалната среща?

Попитай го този въпрос по средата на вашата среща и се постарай да го зададеш максимално небрежно. Това ще ти даде възможност да направиш идеален план за следващата ви среща и той да си прекара максимално добре и да иска да те вижда все по-често.

 

 

Въпрос №2 – И на теб ли ти е притеснено?

Напълно нормално е и двамата да се вълнувате на първа среща. Ако обаче си го признаете един на друг, ще ви бъде много по-спокойно до края на вечерта. Може да разчупите леда и да разведрите атмосферата, като си разкажете един на друг любимите вицове. А и като видиш кои вицове харесва, ще разбереш какво е чувството му за хумор и дали прилича на твоето. Все пак чувството за хумор е важно в една връзка.

 

Въпрос №3 – Как виждаш себе си след 5 години?

Това е въпрос, който задават на доста интервюта за работа, но това не означава, че не може да го зададеш и ти. Обикновено хората говорят за настоящето, но мъжете обичат да си представят и бъдещето и да говорят за него. Така че го попитай какъв иска да бъде след години, за да му дадеш възможност да помечтае и да се похвали малко пред теб.

 

Въпрос №4 – Какво не харесваш?

Може да го питаш за най-различни неща, които не му допадат – хора, места, храна, спортове и т.н. За храната е добре да разбереш, за да може да си наясно какво харесва и къде може да вечеряте следващият път, като се видите. А и ако взаимоотношенията ви се развият и след време той ти дойде на гости, ще знаеш какво обича да похапва и ще му го приготвиш.

 

Въпрос №5 – Какво ще направиш, ако светът ще свърши след няколко дни?

Този въпрос му дава възможност да развинти въображението си. Мъжете се радват на въпроси, които им позволяват да се покажат в добра светлина и да остроумничат. Ако каже нещо интересно, поразпитай го, той ще остане доволен, че е успял да те впечатли. Някои от въпросите може да ти се струват странни, но точно това ги прави интересни. За да привлечеш вниманието му, трябва да си различна, така че не се дръж като всички момичета по време на среща и му задавай интересни и различни въпроси.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...