.

Нещата, които НЕ трябва да споделяш на приятелките си за гаджето си

Нещата, които НЕ трябва да споделяш на приятелките си за гаджето си
Снимка: iStock

Обичаш да споделяш на приятелките си нещата, които се случват във връзката ти. Това е напълно нормално и не бива да спира да го правиш, но има неща, които не трябва да обсъждаш дори с най-добрата си приятелка. Кои са те?

 

Криза в сексуалния живот – не сте правили секс от няколко седмици, а ти не знаеш причината за това. И решаваш да споделиш на приятелките си. Една от тях ти казва, че и на нея й се е случвало. Добре, но тази информация как точно ще ти помогне?

Специалистите съветват нещата, които се случват в спалнята да не ги обсъждаш с приятелките си. Първо, обсъди проблема с партньора си, а ако не успеете да намерите решение, може да потърсите помощ от сексолог.

 

 

Недостатъците на партньора – всеки човек си има положителни и отрицателни черти в характера. Хубаво е от време на време да споменаваш неговите положителни черти, но е добре да избягваш да говориш за недостатъците му, особено ако са физически. Все пак е излишно приятелките ти да знаят, ако му е малък или пък има много косми по гърба. Това са неща, които той със сигурност предпочита хората да не знаят, затова уважи неговото желание.

 

Изневяра – без значение дали става въпрос за физическа или емоционална, това е нещо, което не бива да се обсъжда. Със сигурност ти се иска да разкажеш, ако ти се изневерила или да поискаш съвет, ако си разбрала, че той ти изневерява, но по-добре си замълчи. Първо, това ще повлияе на отношението на приятелите ти към теб или към него (зависи кой е изневерил) и второ, ако решите да се разделите, а след време да се съберете отново, приятелките ти ще ти напомнят при всеки удобен момент за изневярата. Затова по-добре това да остане помежду ви и сами да се справите със случилото се, ако имате желание и държите връзката ви да продължи.

 

Тайните на неговото семейство – всяко семейство има тайни, които крие от околните. Може да става въпрос за тежко психично разстройство в семейството, за човек, който е в затвора, за недостиг на пари и т.н. Без значение какви са неговите семейни тайни, ти трябва да ги пазиш като свои и да не ги разказваш на никого, колкото и любопитни да са те. Ако той разбере, че ти се е доверил, а ти си разказала всичко на приятелките си, е въпрос на време връзката ви да се разпадне, защото той никога повече няма да ти има доверие.

 

Проблемите с майка му – ако не се разбирате или окончателно сте се скарали, не бързай да разказваш на приятелките си. Нека мине известно време от случилото се, нека се успокоиш и сподели какво е станало с партньора си. Много е възможно да си разбрала майка му погрешно и да си се разсърдила, без да има за какво. Той най-добре познава майка си, така че по-добре поговори с него, а не с приятелките си, които ще те утешат и ще ти дадат съвети, които може и да не ти бъдат никак полезни.

 

Сексуалните му фантазии – всеки човек има поне една странна сексуална фантазия, която иска да сбъдне. Партньорът ти обаче иска само ти да знаеш какво иска да му се случи в леглото, но не и твоите приятелки. Така че, колкото и странни и пикантни фантазии да има, не ги споделяй на никого. И ако не искаш да му помогнеш да ги осъществи, просто му откажи. Не забравяй, че в секса всичко е позволено, стига и двамата партньори да го искат.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...