.

Нещата в стаята му, които подсказват, че не бива да се занимаваш с него

Нещата в стаята му, които подсказват, че не бива да се занимаваш с него
Снимка: iStock

Когато отидеш за пръв път на гости на гаджето си, хубаво огледай стаята му. На всеки се случва понякога да остави купчина дрехи върху стола или чиния с остатъци от храна, но има други отличителни неща, които показват, че не си заслужава да имаш вземане-даване с него. Кои са те?

 

Колекция от празни бутилки, наредени върху библиотеката

Всеки си има хоби, а явно неговото е да събира бутилки, но не и да чете. Затова върху библиотеката му няма наредени книги, но пък има най-различни шишета, които той старателно събира от месеци/години.

 

 

Старомодни джапанки

Той е от носталгично настроените хора, което става ясно от факта, че не може да се раздели с джапанките си и да си купи нови, по-модерни. И не става въпрос само за джапанките му, той е от хората, които трудно се отказват от нещата, свързани с миналото им. Така че е напълно възможно все още да си мисли за бившата си приятелка и да не е сигурен, че иска да продължи напред без нея. Други работи, които са му страшно ценни и най-вероятно ще ги видиш в стаята му са медалът му от състезание от 3-ти клас, детска рисунка от 1-ви клас и снимки на бившите му гаджета на телефона.

 

Фиби за коса

Виждаш няколко фиби за коса върху леглото му и бюрото му и веднага разпознаваш, че не са твои. Това ясно показва, че вчера в стаята му е имало друго момиче. Не му позволявай да те разиграва и не се виждай повече с него.

 

Странно миришещо спално бельо, пълно с трохи

Ако спалното му бельо не е типично мъжко, най-вероятно майка му все още му го избира. Но не минава да му го пере и съответно в чаршафите не само има трохи, но и миришат зле. Той може да е много добър студент, но явно няма достатъчно свободно време, за да поддържа хигиената в стаята си. Или пък все още не се е научил да пуска пералнята и ходи от време на време на обществена.

 

Клиширани плакати

В неговата стая има плакати на Пинк Флойд, Кърт Кобейн и Боб Марли, а в същото време той се опитва по всякакъв начин да покаже своята неутралност . Той може и да е свестен, но все още се влияе много от мнението на своите приятели. Така че не се учудвай, ако нещата помежду ви вървят перфектно, но един ден той се раздели с теб. Най-вероятно приятелите му са го посъветвали да го направи.

 

Полуготова храна, забравена из стаята

Той най-вероятно си е сготвил храната, мислейки си, че се брои за истинска. Да, ама не! Ако върху тях се забелязва тънка коричка от плесен, явно той не консумирал истинска храна от седмици, което със сигурност ще се отрази негативно върху имунната му система и той ще е болен постоянно.

 

Разхвърляни дрехи из стаята

Ако разхвърля дрехите в своята част на стаята/апартамента, това показва, че не е човек, който обича реда. Но, ако го прави в частта на съквартиранта му, това ясно показва, че иска да е центърът на вселената. Той е страшен егоист и си мисли, че хората са му длъжни. По-добре не се занимавай с него, за да не ти скъса нервите и да не те докарва до сълзи през ден.

 

Празни кенчета от енергийни напитки


Явно той предпочита да заляга над учебниците нощно време, затова вкъщи винаги има под ръка енергийни напитки, а в стаята му се търкалят поне по няколко празни кенчета. Той смята, че са му достатъчни 4-5 часа през нощта, за да научи материала и се чуди защо има „загубеняци“, които отделят дни наред. Той не се притеснява от факта, че е получил тройка на курсовата работа, за която е отделил 3-4 часа, защото тази оценка напълно го устройва.

 

Разпръснати презервативи

Той не просто те е поканил на гости, ами очаква да се случи нещо помежду ви. И ако станете гаджета и връзката ви се развие, той от време на време ще иска от теб да експериментирате, защото смята, че когато човек е млад, трябва да прави експерименти в леглото при всяка удобна възможност. Така че не се учудвай, ако поне веднъж седмично те пита кога най-накрая ще направите тройка с друго момиче.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
divergent
преди 7 години
1
0
!
Отговори
мале за това с плакатите ме убихте просто...
papugai
преди 7 години
0
5
!
Отговори
чудя се кой е по-тъпияпишещите подобни статии или този, който е позволил подобни неща да се пускат тук
Страница 1 от 1