.

Идеи за коледен подарък за гаджето [за момчета]

Идеи за коледен подарък за гаджето [за момчета]
Снимка: iStock

Голяма част от представителите на силния пол се тормозят, когато трябва да избират коледен подарък за приятелката си. И въпреки че повечето мъже познават добре половинката си, се затрудняват, когато трябва да й изненадат по случай празниците. Виж няколко идеи какъв коледен подарък може да вземеш на гаджето си:

 

Ако сте отскоро заедно и не я познаваш особено, съветваме те да не рискуваш с подаръка. Ако не е на диета или не е алергична към шоколада, със сигурност ще се зарадва, ако ѝ купиш шоколадови лакомства и ги сложиш в красива кошница, например. Към кошницата може да добавиш и цветя, които със сигурност ще направят подаръка ти неотразим.

 

 

Ако я познаваш и добре и знаеш по какви парфюми си пада, вземи ѝ, ако не любимия парфюм, то поне аромат, който ще ѝ хареса. Ароматите са нещо, по което си падат повечето жени, така че, ако се притесняваш да ѝ вземеш парфюм, може да заложиш на ароматна свещ.

 

Приятелката ти със сигурност ще се зарадва, ако за Коледа ѝ подариш луксозно секси бельо. Съветваме те, ако не знаеш размера ѝ, да ѝ вземеш малко по-голямо, защото със сигурност ще се почувства кофти, ако ѝ подариш бельо, което не ѝ става. Може да се спреш на секси бикини и сутиен, секси нощнички, жартиери и т.н.

 

Друг малко по-нестандартен подарък, но все така еротичен, са сатенените чаршафи. На пръв поглед може да ти изглежда обикновен, битов подарък, но всъщност си е доста секс, особено ако към подаръка добавиш посланието: „Нямам търпение да намачкаме тези чаршафи заедно“.

 

Може да ѝ подариш почивка за двама, ако знаеш, че обича да пътува или да си почива в хубави СПА хотели. В сайтовете за групово пазаруване ще откриеш ваучери за готини хотели из цяла България, разрови се и със сигурност ще намериш нещо хубаво и подходящо за вас.

 

Ако сте двойка повече от години или вече си ѝ подарявал всички гореизброени подаръци, може да я изненадаш със стилно бижу. Само преди това разбери какви бижута носи – златни или сребърни и по какви цветове си пада.

 

В крайна сметка каквото и да ѝ подариш, важното е да е с любов! Весели празници! :)


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...