.

Секс навиците, които е време да забравиш

Секс навиците, които е време да забравиш
Снимка: iStock

Някои хора имат секс навици, от които е време да се отърват. Виж кои са нещата, които трябва да спреш да правиш преди, по време и след секс:

 

Стенеш и охкаш, все едно ти харесва, а всъщност не ти допада – правиш го, защото си мислиш, че е нормално по време на секс да издаваш такива звуци. Имай предвид обаче, че стоновете са средство за общуване и показват на партньора ти, че се справя добре и ти харесва това, което се случва. Така че не се учудвай, ако той още по-настървено прави нещата, защото ти го заблуждаваш, че ти харесват, неспирайки да пъшкаш.

 

 

Преструваш се, че е просто секс, а всъщност започваш да се влюбваш – по-добре обсъдете ситуацията и ако партньорът ти няма намерение нещата помежду ви да се задълбочат, по-добре се разделете, за да не се влюбиш още повече и да таиш напразни надежди.

 

Опитваш се да бъдеш секси в леглото – в това няма лошо, но истината е, че по време на секс може да правиш само едно нещо – или да се наслаждаваш на случващото се, или да мислиш как изглеждаш в този момент.

 

Винаги минаваш през банята преди секс – почнали сте да се целувате и ти решаваш да прекъснеш случващото се и да отскочиш до банята да се освежиш. Не си мисли, че той ще те желае повече, когато си измиеш зъбите или си вземеш душ. Напротив, ако го прекъснеш, страстта ще си отиде и после, ако изобщо правите секс, няма да е никак страстен и запомнящ се.

 

Чудиш се за какво си мисли по време на секс – вместо да се опитваш да влезеш в главата му и да разбереш мислите му, по-добре се отпусне и се наслаждавай на секса.

 

Не казваш, когато те боли – няма за какво да се притесняваш, че при някои пози ти е дискомфортно и те боли. Вместо да си мълчиш, по-добре му кажи да бъде по-внимателен и сменете позата.

 

Лъжеш, че си свършила – ако не успееш да достигнеш до оргазъм, решението не е да излъжеш, че си успяла, а да направите така че наистина да изпиташ това невероятно удоволствие.

 

Правиш свирка на гаджето си, въпреки че той ти отказва орална любов – някак си не е честно ти да му доставяш това удоволствие, а той да ти отказва. Така че не се съгласявай да го правиш, когато знаеш, че няма да ти върнат жеста. И по-добре си намери гадже, което ще харесва цялото ти тяло.

 

Лъжеш го, че те боли глава и затова не ти се прави секс - а истината е, че ти е дошло и не можеш. Няма смисъл да лъжеш за такава глупост, гаджето ти е наясно с женската физиология и знаеш, че веднъж в месеца ти идва цикълът.Така че няма защо да се притесняваш да му кажеш истината.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...