.

Защо красивите момичета трудно си хващат гадже?

Защо красивите момичета трудно си хващат гадже?
Снимка: iStock

Знаеш ли, че на красивите момичета често им е трудно да си хванат сериозно гадже? Причините за това са няколко ...

 

Причина №1 – Тя се страхува

 

Около една красива жена винаги има много ухажори. За съжаление, обаче това обикновено са момчета, които не се притесняват от нищо и обичат да имат краткотрайни връзки с красиви момичета, защото си ги „колекционират”. Тези момчета мислят, че женската любов си има цена и могат да имат, което си поискат момичета, стига да й обърнат достатъчно внимание или да я купят със скъпи подаръци. По една или друга причина този тип момчета нямат никакви комплекси и не се притесняват от нищо. И, когато едно момиче е имала 1-2 връзки с такива момчета, тя се страхува да се обвърже и влюби отново, за да не я наранят пак.

 

 

Причина №2 – Той се страхува

Да, наистина голяма част от представителите на силния пол се притесняват от красивите и умни жени. Те се страхуват, че тя може да не иска да излезе с тях, че вече си има приятел и че няма смисъл да правят опити да привлекат нейното внимание. Други пък си мислят, че тя е прекалено красиви и няма как да иска да има нещо общо с мъже като тях. За съжаление, дори една жена да не смята красивия си външен вид за плюс или за нещо като стока, много мъже няма да посмеят да се доближат до нея, защото се страхуват, че не могат да имат толкова красива жена до себе си. Именно тези мъжки страхове са в състояние да накарат една жена да бъде сама, въпреки че не иска.

 

Причина №3 – Нейните близки се страхуват

Да, когато едно момиче е красиво, роднините, особено родителите й, са в състояние често да се месят в личния й живот. Те знаят, че дъщеря им е красива и с лекота привлича мъжкото внимание и поради тази причина искат да я опазят от неподходящи мъже. Това обаче може да създаде проблеми на момичето. Понякога красивата девойка расте с идеята, че всички мъже не са стока и искат от нея само едно. Или пък родителите й я предпазват прекалено много и когато тя най-накрая успее да се измъкне от родителския контрол, не знае как да се държи и да общува с мъжете и има десетки връзки с неподходящи представители на силния пол. Понякога дори приятелките се включват и почват да предпазват уж приятелката си, уверявайки я, че поредният мъж, който иска да има връзка с нея, не е подходящ. И тези девойки не го правят от злоба или завист, а защото наистина си мислят, че има по-подходящ за нея.

 

Причина №4 – Тя не иска връзка засега

Красивите момичета знаят, че имат привлекателен външен вид и лесно се харесват на мъжете, затова искат известно време да са необвързани и след няколко години да си хванат по-сериозен приятел. Те обаче не осъзнават, че с напредване на времето кръгът на подходящите мъже ще намалява. Колкото по-голям става човек, толкова повече изисквания има към човека до себе си и по-трудно прави компромиси. И в един момент може да стане така, че мъжете, които някога са се страхували да доближат красивото момиче, вече са женените, а другите просто не са подходящи за нея.

 

Причина №5 – Тя е само красива, нищо повече

Да, за съжаление, повечето мъже си мислят, че щом една жена е красива, тя е и глупава. Двете неща обаче не е задължително да вървят ръка за ръка, затова, момчета, съветваме ви да не лепвате етикети на красивите девойки, а първо да ги опознаете и тогава да имате мнение за тях. Тези стереотипи са още една причина красивите дами да се необвързани.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
solo_
преди 7 години
0
9
!
Отговори
Защото е красива само в съзнанието си. Елементарно.
Страница 1 от 1