.

Как този Св. Валентин да бъде по-различен и незабравим [за момичета]

Как този Св. Валентин да бъде по-различен и незабравим [за момичета]
Снимка: iStock

Обикновено подаръците, които си разменят двойките за Св. Валентин, са нещо очаквано, традиционно и съответно малко скучно. Ако искаш наистина да изненадаш гаджето си и да имате един по-различен и запомнящ се празник, то виж нашите идеи:

 

Вместо шоколадови сърчица, изненадай го с друга храна във формата на сърце – малцина са тези, които не обичат шоколад, но това не означава, че всеки Св. Валентин трябва да правиш шоколадови сърчица, бисквитки във формата на сърце и т.н. Бъди иновативна и направи друга негова любима храна във форма на сърце. Това може да бъде сирене, кашкавал, някакви плодове и т.н.

 

 

Нека сексът бъде преди вечерята – повечето двойки отиват някъде на ресторант или си правят романтична вечеря у дома, след което вечерта завършва със страстен секс в леглото. Когато обаче човек си хапне хубаво, му става тежко и сексът не е толкова добър. Затова те съветваме тази година да започнете с него, а да завършите с вкусно хапване.

 

Отидете в няколко заведения вместо в едно – повечето хубави и скъпи ресторанти имат куверти за Св. Валентин, затова те съветваме да се спреш на заведения, където може да си направиш резервация и да си избереш на място какво да ядете. Може, например, в 6 часа да хапнете нещо, към 8 да отидете да изпиете по един коктейл и по-късно да отидете на сладкарница за някакъв десерт. Ще изхарчите същите пари, а ще посетите 2-3 заведения и ще ви бъде по-разнообразно.

 

Отидете на хотел извън града, в който живеете – вместо да давате огромна сума пари за най-хубавия хотел в града ви, по-добре си запазете някакъв симпатичен хотел сред природата. Има огромно разнообразие от къщи за гости и хотелчета, където със сигурност ще прекарате един незабравим Св. Валентин.

 

Изненадай го със секси костюм – да, повечето момичета ще си облекат секси бельо за празника, но ти може да бъдеш различна и да заложиш на секси костюм. Ако познаваш гаджето си от няколко месеца, със сигурност вече знаеш какво харесва и по какъв начин да се облечеш, за да го изненадаш. Ако е върл фен на футбола, може да се облечеш с екипа на любимия му отбор или да си само по футболен шал и футболни чорапи. Това със сигурност ще го влуди!

 

Заменете червеното вино с готини коктейли – вино може да пиете всеки ден, но коктейлите афродизиаци определено са най-подходящи за Св. Валентин. Потърси в интернет рецепти, които ще направят празника ви различен и изпълнен с много страст.

 

Направи му пияни желирани мечета 


 

Купи от магазина няколко пакетчета с мечета и ги нареди в съд с плоско дъно, като оставиш достатъчно място между тях, за да не се залепят, понеже ще удвоят размера си, след като „се напият”. Залея ги с водка или друг алкохол по избор. На 100 грама мечета се слага 80-100 грама водка. Захлупи съда и го остави в хладилника за 24 часа.

 

Нарисувай му нещо – стига, разбира се да ти се отдава. Ако можеш да рисуваш, вместо картичка за Св. Валентин, направи му нещо сама. А ако не можеш, но искаш да изненадаш гаджето си, помоля някоя твоя приятелка да ти помогне с осъществяването на идеята.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...