.

Митове за мъжете, свързани с тяхната сексуалност, на които да спреш да вярваш

Митове за мъжете, свързани с тяхната сексуалност, на които да спреш да вярваш
Снимка: iStock

Човек може да чуе митове, свързани с какво ли не. За съжаление, стереотипите са в състояние да повлияят отрицателно във взаимоотношенията между двама души. Затова виж кои са най-вредните митове за мъжете, засягащи техните сексуални предпочитания, и спри да вярваш на тях:

 

Мит №1 – Мъжете харесват еротичното бельо, което продават в секс магазините

Истината е, че жените обръщат много по-голямо внимание на бельото, отколкото един мъж. Стига да не се появиш с някакви килоти или бикини с детски картинки, мъжът няма да забележи с какво бельо си. За него е по-важно да го свали и да останеш гола, затова не му обръща особено внимание. В този ред на мисли те съветваме да не даваш излишни пари за скъпо еротично бельо, по-добре си купувай бикини и прашки, които може да носиш и в ежедневието.

 

Мит №2 – Всеки мъж би правил секс с жена, която изглежда горе-долу добре

Повечето жени си мислят, че това е вярно, но всъщност не е. Представителите на силния пол не са чак толкова зажаднели за секс, за да са готови да си легнат с всяка що-годе привлекателна жена, която им се предложи.

 

Мит №3 – Мъжете си падат по девствени момичета

Истината е, че повечето представители на силния пол се боят от момичета, които досега не са правили секс. Те се притесняват, че ще бъдат първи и ще сложат старт на половия живот на партньорката си. Също така мъжете се притесняват, че жените искат да правят секс с поне още един мъж, за да може да направят сравнение. Тоест рано или късно връзката им ще свърши или партньорката им ще изневери. Но и това е мит, на който не бива да се вярва.

 

Мит №4 – Мъжете си падат по едрогърди блондинки

Да, всеки мъж си има вкус и със сигурност има такива, които се кефят на такъв тип жени, но повечето мъже всъщност си падат по момичета, които изглеждат по съвсем различен начин. А и когато един мъж иска сериозна връзка, той обръща повече внимание на интелекта, отколкото на гръдната обиколка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
solo_
преди 7 години
0
0
!
Отговори
Мит 3 Мъжете си падат по девствени момичетаЗащото са болни ***!
Страница 1 от 1