.

Какво харесват различните зодии в леглото?

Звездите и тяхното влияние в леглото

Какво харесват различните зодии в леглото?
Снимка: XTI SHOES

Както добре знаем, звездите имат огромно влияние върху характера на човек и дори върху неговите предпочитания.

 

Затова не е тайна, че можем да се обърнем към астрологията, ако искаме да знаем дали си подхождаме с конкретен човек или дори дали сме съвместими в леглото.

 

По второто можем да помогнем малко по-подробно. Представяме ви сексът според зодиакалния знак и какво да очаквате от партньора си според датата, на която е роден.

 

Въздушни знаци

 

Близнаците, везните и водолеите са едни от най-капризните любовници в целия зодиак. Когато са влюбени обаче, въздушните знаци се чувстват силно зависими от своя партньор и от тях може да се очакват само хубави неща в сексуален план. В случай, че вашата половинка е зодия близнаци, везни или водолей, имайте предвид, че задължително трябва да вкарате доза фантазия между чаршафите. Това не означава, че въздушните знаци искат да правят секс с всеки друг, но не и със своя партньор. Те просто обичат въображението и ако използвате своето с тях, със сигурност няма да сгрешите. Секс позите, подходящи за знаците, белязани от елемента въздух, са кучешката, тази, в която жената е отгоре, но с гръб към мъжа. И двете пози предлагат отлично поле за изява на всеки партньор – тъй като няма зрителен контакт, мъжът и жената ще трябва да се стараят да поддържат удоволствието си по много други начини.

 

Земни знаци

 

Телците, девите и козирозите са чувствени любовници. Докато правят секс, те се отдават напълно на удоволствието и не мислят за нищо друго. Харесват атлетичния секс и се наслаждават на всичко, което може да поддържа тяхната сексуална концентрация и удоволствие. Земните знаци обичат да правят секс изправени до стената или пък в някоя сложно-атлетична поза. Уникалният ъгъл със сигурност ще даде допълнителна възбуда и на двамата партньори.

 

Водни знаци

 

Скорпионите, рибите и раците са известни с дълбокия си сексуален интензитет. Водните знаци имат желание за емоционална връзка чрез сексуално удоволствие. Те искат да проникнат в дълбините в спалнята и извън нея. Ако се стремите да съблазните някой воден знак, знайте, че трябва да наблегнете не само на сексуалността, защото тя върви ръка за ръка с чувствата. Основният акцент в секса е максималната стимулация и за двамата партньори, затова особено подходяща е мисионерската поза и нейните различни вариации. Според експерти тази поза дава шанс за синхронизиране на оргазмите. В случай, че мисионерската поза ви доскучае, опитайте секс поза „ножици“ (двамата партньори лягат по гръб с глави в противоположни посоки и преплитат краката си).

 

Огнените знаци

 

Овните, лъвовете и стрелците обичат животинския секс. Те се наслаждават на чувствения секс, придружен с доза агресия. Огнените знаци искат да се чувстват завоеватели и да печелят във всичко, включително и в секса. Представителите на елемента огън обичат да прилагат върху тях различни техники, докато не се почувстват задоволени и докато не достигнат до връхната точка. Ако искате да съблазните човек с огнен знак, може да заложите на кучешката поза, която особено възбужда мъжете овни, лъвове и стрелци. Другата любима поза на огнените знаци и най-вече на дамите, е когато жената е отгоре. Ключът към задоволяването на огнените зодии е като поставите техните представители в силната позиция.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...