.

5 храни за по-добър секс

Какво да хапваме за добро представяне в леглото

5 храни за по-добър секс
Снимка: Istockphoto

Има много малко по-вълнуващи неща от това да знаете, че ще правите секс. Но както всички знаем – подготовката е ключов елемент.

 

Обезкосмявате се, миете косата си и се опитвате да прикриете всяко едно малко несъвършенство по тялото си.

 

Дори и външно тялото ви да е подготвено, имате нужда от няколко стъпки и вътрешно. Ето какво да хапвате, за да се представите зашеметяващо в леглото.

 

1. Хидратиране през деня

 

Трябва да започнете деня със сок от боровинки. Внимавайте със съдържанието на захар обаче. Зеленият чай също е добър вариант, защото не просто хидратира, но и убива бактериите в организма. Пийте много вода, като атлетите, ако искате да се представите страхотно по време на секса.

 

2. Закуска : Кисело мляко с банан

 

Полезните бактерии в киселото мляко са не просто национална гордост, но и много необходима част от ежедневието и подготовката за секс. Те убиват бактериите и поддържат киселинността в организма. По този начин ще бъдете по-издръжливи по време на секс и няма да изпитвате дискомфорт. Бананите, от своя страна, ще ви заситят без да подуват корема.

 

3. За обяд: Салата със сьомга и сладки картофи

 

Омега-3, съдържащо се в сьомгата, е много полезно за циркулацията на кръв в цялото тяло. Това ще ви помогне както за засилване на желанието за секс, така и за овлажняването. Сладките картофи са богати на Витамин А, а това е добре за вагината ви.

 

4. Междинно хранене: Ябълки и бадеми

 

Ябълките съдържат флоридзин, който имитира женския полов хормон естрадиол. Това, прибавено към хидратиращите свойства на витамин Е в бадемите ще ви помогне да се справите със сухотата на определени места.

 

5. За вечеря: Суши и едамаме

 

Вечерята е ключова в хранителната подготовка преди секс. Сушито е перфектното ястие преди забавления под чаршафите, защото ще ви засити, но няма да ви остави чувство за тежест, което да ви пречи в последствие.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...