.

5 секс пози в стил „Петдесет нюанса сиво“

Вдъхновете се от филма

5 секс пози в стил „Петдесет нюанса сиво“
Снимка: Instagram

Някои от секс сцените в „Петдесет нюанса сиво“ са наистина много горещи.

 

Но колкото и да ни привличат, те са и особено непрактични.

 

Разбира се, ние сме тук, за да ви покажем накратко какво може да използвате от филма във вашия личен живот, за да стане сексът още по-горещ.


Представяме ви пет пози в стил „Петдесет нюанса сиво“, които ще ви развихрят в леглото.


1. Забранено с червило


Ана използва червило върху Крисчън, за да маркира всички места, по които не може да го докосва, но честно казано, това е точно нула забавление. Опитайте обратната техника – маркирайте с червило или дори сметана местата, на които искате да бъдете докосвани.

 


 

 

2. Секс под душа


Нереалистично перфектният секс между Ана и Крисчън в банята може да ви вдъхнови и вас. Оставете блузата си да мине под струята на душа, но махнете преди това сутиена. Със сигурност ще ви се получи незабравимо изживяване.

 


 

3. Наведи се


Ако не сте готови за използването на всякакви играчки в секса, но нямате против класическите белезници, разнообразете използването им. Поставете ги върху глезените и го направете „кучешката“.

 


 

4. Разтапянето


Използвайте сладолед и легнете по гръб. Дайте на партньора ви да ви храни като „небрежно“ ви „покапе“ по зърната на гърдите. Контрастът между температурите на студения сладолед и езика ще има страхотен ефект.

 


 

5. Маса за билярд


Преди да започнете, предлагаме да се хванете на бас кой ще спечели играта. Започнете приятелски да играете и който спечели – ще бъде отгоре. Разбира се, както се досещате, и двамата печелите.

 

 

Снимки: Cosmopolitan


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...