.

Най-големите мъже лъжци според зодията

Кои са те?

Най-големите мъже лъжци според зодията
Снимка: outnow.ch

Никой не обича лъжи, особено ако излизат от устата на силната ни половинка.

 

Едни отношения, дори и най-перфектните, могат да бъдат провалени от едно малко скриване на истината и променяне на фактите.

 

За съжаление, има някои мъже, които просто са си такива. Знаем, че зодиите имат огромно влияние върху характера, но, оказва се, и върху лъжите.

 

Днес ще ви представим най-големите лъжци сред мъжете според зодията им.

 

Ето кои са те.

 

1-во място: Близнаци

 

Мъжете Близнаци са „най-хлъзгави“ представители на силния пол в зодиака. Жените просто не трябва да вярват в думите им прекалено много, защото все някога ще се разочароват. Те са много словоохотливи и забавни, но някак успяват да заблудят и подведат дамите относно своите скрити тайни. В същото време тези мъже са склонни да разпространяват чуждите тайни и дори да ги „украсяват“.

 

2-ро място: Риби

 

Мъжете от зодия Риби са собственически настроени към половинката си и са много ревниви. Те в някаква степен приличат на Лъвовете в това, че са склонни да излъжат и измамят партньорката си без да се усетят или да се замислят колко много ще я наранят. Мъжете от този знак често дават поводи за ревност на любимата си, просто защото много им личи, ако някоя друга жена ги привлече по някакъв начин.

 

3-то място: Лъв

 

Мъжете от този зодиакален знак имат наистина огромно его и винаги са жадни за внимание. Те могат без да искат (от чиста суета) да преминат границите на лоялността и да измамят половинката си, без дори да си дадат сметка за това, което правят. Въпреки че може да си мислите, че сте в безопасност с партньор от зодия Лъв, поне по отношение на изневери, то истината е, че той все се оглежда за нова „плячка“.

 

4-то място: Овен

 

Тези мъже са склонни да лъжат и мамят най-вече, защото искат да угодят на своя приключенски характер. Те непрекъснато търсят нови хоризонти, които да задоволят техните стремления за разнообразие. Мъжете от този знак също са доста отмъстителни и ако се съмняват в лоялността на половинката си, най-вероятно ще решат „да ѝ го върнат тъпкано“ именно чрез изневяра от своя страна.

 

5-то място: Телец

 

Тези мъже по принцип са доста лоялни към половинката си. Но ако се усъмнят, че партньорката им им изневерява, те няма да се поколебаят да ѝ спретнат сериозно и ужасно отмъщение, също свързано с изневяра. Тези мъже никога не прощават измяната и като цяло са доста злопаметни. И все пак мъжете Телци са по-склонни към физическа изневяра, в сравнение с жените от този зодиакален знак.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...