регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

10 места, на които можем да намерим добро гадже

Какво да посетим, ако искаме връзка?

10 места, на които можем да намерим добро гадже
Снимка: outnow.ch

Колкото и да се опитваме да не вкарваме хората в стереотипи и типове, няма как да отречем, че има определени места, на които ходят определени хора.

 

 

По този начин е ясно, че много по-малко възможно е да срещнем лошото момче в библиотека и доброто момче... в стриптийз клуб.

 

По този повод днес ще ви представим топ 10 на местата, на които е по-вероятно да срещнете човек, който си е потенциално добро гадже.

 

Ето кои са те:

 

1. На концерт (за класическа или джаз музика), на театър или на опера

 

Концертната зала, театърът и операта са места, където има големи фоайета, а спектаклите обикновено имат антракт, в който можете да завържете разговор с дадена дама. Освен това ще имате и тема за разговор – това, което сте видели до момента.

 

2. В железарията/магазин за домашни потреби

 

Много лесно можете да дадете съвет на жена, която си избира цвят или модел латекс, или пък си купува дръжка за вратата, панти, крушки, четки, бои и т. н. Само се загледайте дали въпросната дама не носи брачна халка, или годежен пръстен.

 

3. Докато си разхождате кучето

 

Ако си намерите гадже в магазина за домашни любимци или в местната градинка, докато разхождате кучето си, то вие наистина сте късметлия. Тази жена със сигурност ще е добра, грижовна, отговорна и любвеобилна. Освен това на вас наистина ще ви е лесно да завържете разговор с нея, защото около сладките пухкави животинчета има много теми за разискване.

 

4. В кафене/в сладкарница

 

За разлика от бара или нощния клуб, атмосферата в кафенетата, закусвалните и сладкарниците, е доста по-непринудена и благоприятна за завързване на контакт. Можете да попитате жената за съвет за нещо хубаво от менюто.

 

5. Във фитнеса

 

Ако си харесвате някое момиче във фитнес залата, която посещавате, то можете да завържете лесно разговор с нея, като я питате за рутинната ѝ тренировка. Можете да ѝ задавате всякакви въпроси по темата, както и да коментирате подхода ѝ. Във всички случаи обществените басейни и фитнес зали са много подходяща среда за запознанства.

 

6. В бутик за дрехи

 

Тук можете да подходите с хитрост – може да попитате жена, която ви е допаднала за съвет каква дреха да купите на майка си/сестра си. Кажете ѝ, че нямате никаква представа от дамската мода и искайте нейното становище за облеклото, а може да я помолите да ви помогне и с размерите на дрехите.

 

7. На урок, на курс

 

Запишете се на клас по йога, рисуване, испански или каквото ви интересува. Там със сигурност ще се запознаете с много различни хора и сред тях може да има жена, която да ви допадне.

 

8. На музей

 

Обикновено жените, които ходят по музеи имат деца или са учителки, но пък никога не се знае – може да срещнете някоя интригуваща дама в историческия музей, която да се окаже необвързана.

 

9. В книжарницата

 

Тук можете да потърсите препоръка от някоя дама за хубава, интересна книга, която да си купите, преди да излезете в отпуск, или която да подарите на свой близък приятел.

 

10. На състезание/спортно мероприятие

 

Присъединете се към лига за аматьорски волейбол/софтбол/тенис или за друг спорт, който харесвате. Със сигурност на такова място ще срещнете съмишленици-жени. Все повече съвременни жени се запалват по активния спорт и по спортните състезания. Друг вариант е, ако карате велосипед, да заговорите някоя самотна дама с колело в местния парк.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...