.

5 неща, които продавачите в секс магазини искат да кажат

Какво трябва да имаме предвид?

5 неща, които продавачите в секс магазини искат да кажат
Снимка: outnow.ch

Секс магазините определено са места, на които изпитваме смесени чувства. Едно е да влезем вътре, за да купим нещо на някой приятел за шега, друго е усещането, когато влизаме за себе си.

 

Веднъж щом разбием стигмата около това, можем да се почувстваме спокойни и дори да открием, че е забавно да си говорим с продавачите в тези специализирани магазини.

 

Днес ще ви разкрием нещата, които продавачите в секс шоповете биха искали да ни кажат, но не го правят.

 

Нека си знаем.

 

1. Секс магазините са мястото да бъдеш себе си

 

За разлика от останалите магазини, този тип са мястото, на което спокойно можеш да бъдеш себе си, без да получаваш осъдителни погледи. Имаш по-странни сексуални фантазии? Сподели си ги без проблем – най-много да намерят решение.

 

2. Обучени сме и сме квалифицирани за тези неща

 

Да работиш в такъв магазин не е особено различно от който и да е друг, но все пак си има определени изисквания към служителите. В крайна сметка, основната цел на продавачите е да удовлетворят своите клиенти и да им помогнат да стигнат блажено удоволствие.. буквално.

 

3. Няма нужда да се чувствате притеснени или засрамени

 

Сексуалните фантазии, от които се притеснявате или се срамувате, вероятно са сред най-често срещаните. Точно по тези места се открива, че темите табу са ежедневие. Няма за какво да се притеснявате, питайте свободно и говорете без задръжки.

 

4. Всеки има нужда от лубрикант

 

Много жени смятат, че нуждата им от лубрикант ги прави по-малко женствени или че имат някакъв проблем. Въпреки разпространеното твърдение, че голяма част от овлажняването зависи от възбудата, има много факти, които могат да повлияят. Истината е, че жените могат да достигнат по-бързо оргазъм с лубрикант.

 

5. Продавачите нямат отговорите на всички въпроси

 

Продавачите в секс шоп могат да ви помогнат при определени ситуации. Свеждайте въпросите до такива, свързани конкретно със секс играчки или други подобни принадлежности.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...