.

8 причини защо жените се връщат при един и същи мъж

Какво ги кара да го правят?

8 причини защо жените се връщат при един и същи мъж
Снимка: outnow.ch

Със сигурност сте забелязали една тенденция дали от приятелка, дали от самите вас, че жените често имат навика да се връщат пак и пак при един и същи мъж.

 

Той може да бъде определен като токсичен, защото в крайна сметка отношенията завършват по един и същи начин, но е белязал до такава степен живота, че нещо ги кара да не го забравят.

 

Защо се случва този феномен и какво може да накара една жена да повтаря една и съща грешка много пъти?

 

Отговорът на този въпрос можете да откриете в следните 8 причини, заради които една жена може да връща постоянно при един и същи човек.

 

1. Сравняваш всички мъже с него, а той никога не мисли за теб

 

Всеки мъж, когото срещнеш, неминуемо е сравнен с идеалния образ за мъжа, при когото винаги се връщаш. Единствената ти мисъл е кога ще приключи тази среща, за да му се обадиш. Винаги се връщаш при него, защото той е именно този мъж, когото не можеш да имаш. Вариантите са или да намериш начин да се отървеш от мисълта за него, или да продължаваш да потъваш все повече и повече в този лабиринт. Фактът е, че той е без изход. Или поне не добър такъв.

 

2. Той е човекът, който съсипва целия ти свят с едно съобщение, но все така гледаш постоянно телефона си

 

Понякога мълчанието е по-красноречиво от думите и липсата на внимание от този мъж е точният пример за това. Оставяш телефона си на звук и всяко позвъняване или вибрация те карат да подскочиш. Вълнението бързо се изпарява, когато видиш, че на екрана не е изписано неговото име. Колкото и грубо да звучи, неговите бавни отговори на твоите въпроси, липса на интерес и обаждания в два през нощта са просто тъжни доказателства за победата му над теб и твоята воля.

 

3. Той ще те нарани отново и отново, но болката сякаш си заслужава

 

След като веднъж се изгориш на котлона, няма да сложиш ръката си отново, но си готова да се върнеш към тази болка. Ще си казваш, че си заслужава и това е цената, която трябва да платиш за истинската любов. Но когато наистина се влюбиш в правилния човек, ще разбереш, че точно тази емоция е като противоотрова на болката. Само истинска връзка може да помогне за зарастването на раните, които този мъж е оставил.

 

4. Никога не се извинява

 

За сметка на това, ти го правиш за двама Така и не получи обяснение защо не ти върна обаждането и отговор на всеки твой въпрос е: „Бях зает“. Ти си неговото извинение, прошка и заниманието, когато му е скучно.

 

5. Събуждаш се с мисълта за него, но той никога не е до теб

 

Мислиш за него всеки ден и през всяка секунда. Не можеш да прекараш и пет минути без да фантазираш за думите му и без да усещаш присъствието му. Започваш все повече да се обсебваш от мисълта за него и да се чудиш защо той не мисли така за теб.

 

6. Той е луд по всичко друго, но не и по теб

 

Мъжът, при когото винаги се връщаш, е способен да даде всичките си спестявания за скъпи части за колата, билети за концерт или дреха, но никога не прави жертви за теб. До момента не е засвидетелствал каквото и да е внимание или жест и някак си, винаги е зает, когато ти си свободна. Не трябва да си по-важна от всичко останало на света, но все пак е добре да бъдеш част от живота му.

 

7. Той няма време за теб, а ти си готова да зарежеш всичко за него

 

Няма жена, която да не проявява любопитство. Независимо дали става въпрос да прегледаш телефона му, историята на браузъра или да преровиш шкафчетата му. Точно това „хоби“ е висша форма на мазохизъм. Редовното проверяване на всички профили в социалната мрежа ти доказва само и единствено, че той има време за всичко и всички останали, освен за теб.

 

8. Никога не казва истината и винаги изненадва със зле скалъпена история

 

Не е необходимо да си детектив, за да ти е ясно, че голяма част от историите му са измислица. За една и съща ситуация получаваш различни обяснения и никога истината. Може би харесваш да има драма и някаква интрига в живота, но неговите оправдания са достойни за сценарий на филм от жанр фантастика. И дори няма да бъде номиниран за каквато и да е награда.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...