.

7 причини да сме по-интересни, когато сме недостъпни

На какво се дължи този феномен

7 причини да сме по-интересни, когато сме недостъпни
Снимка: outnow.ch

Обикновено важи едно неписано правило, че когато нямаме гадже и сме необвързани, възможностите ни за среши с готини и потенциални половинки са малко.

 

За сметка на това обаче, в момента, в който встъпим във връзка с някого, сякаш всички се сещат за нас и проявяват огромен интерес.

 

Представяме ви 7 причини на какво се дължи този „феномен“.

 

1. Подходът ви е различен

 

Когато сте обвързани, подходът ви към всичко е много по-различен, отколкото когато сте необвързани. Не се оглеждате наоколо с цел да набележите поредния симпатяга, не правите странни физиономии, които си представяте, че са сексапилни и не се усмихвате на всеки, с когото се разминавате.

 

2. Бъдете повече себе си

 

Сигурността в една връзка ви дава възможност да бъдете точно такива, каквито сте. Отпада притеснението как изглеждате сутрин, непосредствено след като сте се събудили, и това ви учи да се оценявате сами и да имате самочувствие. Ако искате наистина да намерите мъж, който ви обича, започнете да упражнявате самоуважението.

 

3. Просто сте щастливи

 

Истина е, че хората обичат да бъдат заобиколени от щастливи хора, защото те не ги натоварват и често, когато имат проблеми, точно те са спасителите на тяхното настроение. Със сигурност всичко е по-лесно и приятно, когато не е насила.

 

4. Без следа от отчаяние

 

Виждали сме много пъти тези отчаяни жени в заведенията, които похотливо се усмихват на всички мъже в същата географска ширина. Това автоматично отблъсква представителите на силния пол (или поне сериозните такива), защото никой не иска толкова много достъпните неща. Замислете се над общовалидния принцип в човешката природа, че всеки желае в пъти повече това, което не може да има.

 

5. Обличате се комфортно

 

Тези високи обувки и безумно късата пола... болезнено както за носене, така и за гледане. Начинът, по който се обличате, когато сте обвързани, е основният белег, който ви откроява от този тип жени. Опитайте, ще бъдете изненадани колко сексапилна може да е жената, която провокира, но не с дрехи.

 

6. Никога не излизате, за да се закачате с мъже

 

Когато сте обвързани, излизанията ви с приятелки са основно, за да се позабавлявате, да се разнообразите и да се посмеете. Енергията се предава и може да важи с пълна сила и когато сте необвързани. Най-добрият начин да се запознаете с нов мъж е да не изненадате дори и себе си с прекалено високи очаквания.

 

7. Бъдете сигурни във връзката, която имате със самите себе си

 

Едно от най-определящите неща в една връзка е сигурността, която имате. Ако нямате това нещо с половинка точно в този момент, то постарайте се да го имате със самите себе си. В крайна сметка, не ви трябва друг, за да се научите да обичате живота и себе си така, сякаш сте във връзка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
EffinSick
преди 6 години
2
3
!
Отговори
Нищо общо със заглавието
Страница 1 от 1