.

Проблеми във връзката според зодията

Какви са вашите?

Проблеми във връзката според зодията
Снимка: Istockphoto

Някога обвинявали ли сте Вселената за постоянните проблеми, които имате във връзката? Може би не сте далеч.

 

Професионални астролози обясняват какви са основните грижи, които имате във връзките си, на база на зодиакалния знак.

 

Ето какви са те:

 

1. Овен

 

Овенът е най-нетърпеливият от зодиака, така че е възможно да имате проблеми, ако сте с партньор, който е по-чувствителен и внимателен. Научете се да бъдете търпеливи в отношенията си и да правите компромиси с партньора.

 

2. Телец

 

Земните Телци искат да притежават любимия си човек. Както са чувствителни, така се отдават на 100%. Възможно е половинката ви да има нужда от малко глътка въздух понякога и да се чувства задушена.

 

3. Близнаци

 

Винаги жадни за внимание, Близнаците вероятно ще се скитат между различни партньори известно време, докато открият своята половинка. Те копнеят за разнообразие, което може да измори гаджетата им и да ги накара да искат почивка.

 

4. Рак

 

Представителите на зодия Рак трябва да се чувстват сигурни и защитени. Важно е за вас да бъдете с някой, който ви обръща много внимание и не оставя нещата да станат еднообразни.

 

5. Лъв

 

Лъвовете обичат вниманието повече, отколкото който и да е друг знак от зодиака. Това е защото те са управлявани от Слънцето и имат нужда светлината да е върху тях. Това може да се отрази зле на половинката им и да ги кара да се чувстват винаги в сянка.

 

6. Дева

 

Девите често прекарват много време в поставяне на спирачки на другите. Това може да доведе до сериозни проблеми в личен план. Тъй като сте много критични, както към себе си, така и към околните, можете често да влизате в конфронтации с околните.

 

7. Везни

 

Везните обръщат най-много внимание на партньорите си от всички зодиакални знаци. Те са способни да виждат всяка една страна на характера на другия и имат нужда от време да вземат решения. Колебанието може да се окаже много лошо за личните им връзки.

 

8. Скорпион

 

Скорпионите имат нужда от някой, който ги разбира и от когото не се чувстват застрашени. Представителите на тази зодия са много мистериозни, което понякога изнервя партньорите им, защото не могат да отгатнат какво искат.

 

9. Стрелец

 

Стрелците обичат свободата. Тъй като си падат малко философски настроени, партньорите им трябва да слушат всичките им дълги „лекции“ и разсъждения, което може да е малко досадно.

 

10. Козирог

 

Представителите на Козирог обичат хармоничните връзки. Техните основни цели са свързани с кариерата, а проблем е фактът, че не могат много да се забавляват. Те са сериозни и понякога това им играе лоша шега в отношенията.

 

11. Водолей

 

Водолеите имат идеал за любовта, който понякога партньорите им не могат да следват. Високите очаквания на представителите на тази зодия изморяват половинките им и всички проблеми тръгват оттам.

 

12. Риби

 

Рибите са много романтични мечтатели, но трудно се фокусират върху това да бъдат независими. Ако половинката ви има нужда от човек, който да може да взима бързо и самостоятелно решения – ще имате проблеми.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...