.

7 стратегии на жените да отказват секс

Някои са много забавни

7 стратегии на жените да отказват секс
Снимка: Instagram

Всички мъже са били многократно участници в сцени, в които основната им цел е да накарат своята половинка да се порадват на интимни ласки, а тя всячески се опитва да отклони „поканата“.

 

Въпреки че най-известното и разпространено оправдание е главоболието, нежните половинки са доста по-креативни и, очевидно, доста подценени.

 

В желанието си да постигне своето, една жена е способна на всякакви дребни и не чак толкова дребни манипулации и стратегии които обикновено следват в момента, в който се окаже, че оправданията свършат.

 

Проблемът е, че те рядко свършват бързо. И докато вие търсите хапче за глава и леко съжалявате нежната си половинка, ние ви представяме лесните начини, с които жените избягват да правят секс.

 

 

1. Без бръсначка


Това е една от най-известната и позната тактика. Освен ако не планират да носят рокля, която изисква определено „оправяне“ на краката, това често се използва като начин да се откаже секс. Дори и да поискаме, но да знаем, че ще съжаляваме, никоя жена не би искала който и да е мъж да я види по този начин. Още по-малко този, когото харесва.

 

2. Бабешки гащи


Красивото бельо има способността да кара жените да се чувстват като истински модели на Victoria's Secret между чаршафите, но има и обратното действие. Носенето на бабешки гащи дава сигурност, че тези дрехи никога няма да се свалят. Същото важи и за бельо за „онези дни от месеца“ – никой, никога и при никакви обстоятелства не го вижда.

 

3. Пакт с най-добрата приятелка


Жените винаги са заедно. Напълно естествено е да присъства една приятелка, която е много повече от сестра и е в течение на абсолютно всички подробности по всички теми. Една от тактиките на дамите е сключването на пакт „Без мъже“. По този начин, дори и да се появи невероятна възможност, изборът е между мъж или най-добрата приятелка. И често не завършва добре за мъжа.

 

4. Фалшив „период от месеца“


Кой трябва да се лишава от красивото си бельо за сметка на гащи от „онези дни“, при положение, че може да излъже за тежък период. Това е перфектното извинение да се приберете у дома или да накарате възлюбения да ви остави на мира.

 

5. Приятелка в беда


Колкото и добре да върви една връзка, винаги се появява моментът, в който приятелят ви разбира за тежките дни от месеца, знае кога са те и вече ви е виждал с такова бельо. Тогава на жените не им остава нищо друго, освен да помолят приятелка да инсценира проблем, за да отидат да пият кафе.

 

6. Гадже – мираж


Дори и да нямате такова, винаги можете да се измъкнете с това оправдание. Флиртуването цяла нощ далеч не означава, че ще пристъпите към по-сериозни физически занимания в края на вечерта, а новината, че сте обвързана, няма как да има отговор.

 

7. Умора


След дълъг работен ден и натоварен график, единственото, което искате е да се приберете, да си сложите един душ и да заспите. Ако не искате да правите нищо повече между чаршафите, кажете, че сте изморени. А ако денят ви не е бил кой знае какво, но отново не искате нищо – пак кажете това. Никой не може да постави под съмнение и да разбере дали в действителност сте изморени. Факт.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...