.

5 неща, които правят целувката специална

Кои са те?

5 неща, които правят целувката специална
Снимка: Instagram

Целувката носи едни от най-вълнуващите чувства, особено първата. Но какво толкова красиво и специално има в нея?

 

Тя говори...говори повече от думите, които сме способни да изречем и това я прави толкова важна и наситена с приятни чувства.

 

Целувката е специална и носи невероятни емоции когато:

 

1. Не се демонстрира

 

Това е момент, който трябва да остане между вас. Когато имате „публика” едва ли ще бъде приятно за вас, а още по-малко за свидетелите. Да, били сме свидетели на тийнейджъри, които се натискат в парка, може би и почти всеки го е правил, но всяко нещо с времето си.

 

2. Човекът до вас е правилният

 

Той ви кара да се чувствате на седмото небе, трудно сдържате емоциите си и тръпката с него е несравнима. Когато връзката започва да става все по-сериозна тази тръпка преминава в спокойствие и неописуема сладост, когато вашите устни се докоснат до тези на любимия.

 

3. Изпълнена с много любов и чувство

 

Да, целувката с непознат може би е вълнуваща, но когато е изпълнена с коктейл от чувства и красиви емоции, става специална и много красива. Именно тези целувки са незабравими и те се помнят дълго.

 

4. Устните се допират до клепача или близо до окото

 

Това не случайно се нарича ангелска целувка. Тя носи невероятни емоции и чувство за доверие, спокойствие и обич...много обич.

 

5. Е по шията

 

В тази целувка има много любов, страст и всички приятни емоции, за които се сетите в едно. Тя казва: „Искам те!” и чувството е неописуемо.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...