.

4 неща, които водят до лош секс

Какво може да развали нещата в леглото?

4 неща, които водят до лош секс
Снимка: Instagram

Доказано е, че взаимоотношенията между двама души вървят много добре, когато те нямат проблеми в леглото.

 

Ако връзката е на повече години, това може да се отрази и на секса. В такъв момент е важно двойката да помисли добре върху това какво може да промени в отношенията си, най-вече сексуалните.  

 

Ето няколко причини за проблеми в сексуалните отношения:

 

1. Мързеливост

 


 Мързелът е една от основните причини за скучния секс. Ако с партньoра си не сме достатъчно активни в ежедневието, едва ли ще бъде по-различно в секса. Специалистите по семейна терапия съветват да говорим помежду си каква е причината за ленивостта ни. Ако сме качили повече килограми, това също може да води до пасивност в секса. Решението на този проблем може да се крие в няколко посещения на фитнеса и от двамата. Влизането във форма увеличава увереността и повишава страстите. 

 

2. Скука

 

 Когато правиш секс с някого по-дълго време, взаимоотношенията в спалнята започват да стават по-монотонни и скучни. Понякога жената или мъжът могат да предвидят всяка следваща стъпка на партньoра и често стигат до изневяра, защото търсят нещо ново. Разказването на еротична фантазия, ролеви игри, използването на различни играчки и секси бельo, са част от нещата, които могат да променят интимните отношения. Елементът на изненада засилва възбудата и увеличава производството на хормоните на щастието.

 

Останалите неща, които водят до проблеми в секса, четете в puls.bg


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...