.

3 зодии, които ще ви разбият сърцето

Кои са те?

3 зодии, които ще ви разбият сърцето
Снимка: Instagram

Днес ще поговорим за хората, които предпочитат и поставят своите интереси над всичко. В случай, че са ви разбили сърцето, вероятно е да е някоя от тези три зодии.

 

Когато има нетърпимост, скептицизъм или проблеми с отношенията, ще откриете, че има мъже и жени, които просто не се справят добре със задачата да не нараняват другите.

 

Всичко, което трябва да направите е, да внимавате с тези три зодии, в случай, че не искате да ви разбият сърцето.

 

1. Лъв

 

Вашата енергия и увереност карат всички и всичко да се върти около вас, затова не е изненада, че понякога се оказвате в отношения, в които ви е трудно. Дилемата е в това, че сте способни да бъдете както мили и добри, така и безкрайно егоистични. Поставяте интересите си над всичко и над всеки. Същевременно не ви притеснява да сте във връзка... докато не ви писне и не зарежете всичко с лека ръка.

 

2. Стрелец

 

Трябва да се научите да поемате отговорност към чувствата на другите. Свикнали сте да обещавате много и след това просто да изчезнете от лика на Земята. Не обичате да се справяте със собствените си проблеми и често се оказвате в ситуация, в която просто наранявате другите хора и им разбивате сърцето.

 

3. Козирог


Вие просто сте много сериозни. Хората знаят колко практични и аналитични сте, но просто имате нужда да се научите да прощавате на околните и да си дадете сметка колко сте способни да ги нараните. Очаквате всички да са по вашите стандарти, а когато не отговарят на тях, просто ги оставяте.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...