.

Как да скъсаш с някой, на когото не му пука

Няколко съвета, за да запазите гордостта си

Как да скъсаш с някой, на когото не му пука
Снимка: Instagram

Понякога, дори да знаете, че връзката не върви и не е вдъхновена от любов и разбиране, се оказва много трудно да сложите край окончателно. Ако не получавате уважение, може да започнете да търсите вината в себе си, да се измъчвате, позволявайки вредните отношения да съсипят самочувствието ви.

 


Не бива да се оставяте на страха, че този човек безразлично ще си отиде, ако вие решите да скъсате с него. Естествено е да ви се иска да получите извинение и разкаяние за лошото отношение, но разберете – то не ви е нужно!

 


Не се оставяйте на размишления – как всичко можеше да е различно...

 

 

Щом един човек не може да ви заобича, това няма да се промени след години. Това не означава, че вие не ставате, а че не си подхождате достатъчно, за да се развива вашата връзка.

 


Не е задължително вашият човек да е лош и злонамерен. Вероятно не е направил нищо с цел да ви нарани, а просто показва, че вие не сте му приоритет. Обвинявайки другия за всичко, няма да се почувствате по-добре, а само изпълнени с болка и самосъжаление.

 

 

Когато се влюбваме в някой, ние се влюбваме в любовта, във всички надежди и мечти, които насочваме към него. Често тези мечти могат да се окажат нереалистични за човека, който сме избрали, карайки го да се чувства сякаш не може да оправдае очакванията ни. А от друга страна, ако той не дава най-доброто от себе си, това означава, че не държи достатъчно на вас.

 

 

Не е учудващо, че такива отношения претърпяват няколко раздели, иска се да време да съберем силата, която ни е нужна. Но помнете едно – ако не обичате себе си, винаги ще привличате хора, които също няма да ви обичат!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...