.

Защо някои двойки са така щастливи

Какво правят те, за да поддържат любовта си

Защо някои двойки са така щастливи
Снимка: Instagram

Не е трудно да имаме здравословна и щастлива връзка. Нужно е само малко да помислим - какво е отношението ни към любимия човек. Ето как щастливите двойки поддържат любовта:

 

 

Приемайте партньора си за равен на вас. Всеки може различни неща и съответно има такива, които не може. Не се съревновавайте с любимия човек – има достатъчно други хора, с които да го правите. Не го критикувайте и не го мислете за по-глупав от вас, това ще накърни егото му, създавайки дистанция между двама ви.

 

 

Давайте и получавайте. Не бъдете егоисти – раздавайте се във връзката си, така любимият човек ще се почувства специален и ще пожелае да ви се отблагодари. Също така – приемайте помощта на партньора си, знаем че можете и сами, но ако му позволите да ви помага, това ще ви сближи, създавайки доверие.

 

 

Не се опитвайте да контролирате всичко. Вашето мнение не е единственото и не е по-важно от това на другия. Отрязвайки всяко предложение с нежелание за компромис, ще убиете любовта на партньора, създавайки у него усещане, че не е ценен и важен за вас.

 

 

Не се опитвайте да промените другия. Понякога опитваме да направим другите съвършени, но никой не е и не може да стане такъв. Научете се да приемате партньора с неговите слабости - нали вие сте го избрали такъв, защо вече не го харесвате? Винаги има дребни неща, които ни се иска да поправим, дори да е за негово добро, но помнете – той знае какво не ви харесва, дори и без да го повтаряте, не настоявайте за промяна – това ще го отдалечи от вас.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...