.

Защо е по-добре да кажем как се чувстваме, отколкото да играем игри

Как се пораждат неразбирателствата с любимия човек

Защо е по-добре да кажем как се чувстваме, отколкото да играем игри
Снимка: Instagram

Случвало ли ви се е да си мислите, че ще изплашите един мъж, ако решите да му кажете как се чувствате? Е, не сте само вие.

 

Много жени предпочитат да играят игри, преструвайки се че не им пука, за да запазят интереса на един мъж към себе си.

 

 

 

 

Но интересното е, че не искреността би накарала един мъж да си отиде, а начина, по който показвате чувствата си. Чувствата сами по себе си не биха изплашили никого.

 

Какво би накарало един мъж да си отиде

 

Най-сигурният начин да изгоните някого е да станете разглезени, досадни и подозрителни. Това поведение показва несигурност и не е никак привлекателно. Случва се така, защото ако веднъж повярвате, че нещо е вярно, вие ще търсите доказателства за него навсякъде.

 

В този случай тревожността ви кара да бъдете нуждаещи се и да се залепвате за него, а това напълно убива всякакво привличане, което той изпитва към вас.

 

Често проблемите в отношенията не изискват отговори, а просто различно поведение от страна на партньорите. Не забравяйте това, в което вярвате и няма да имате нужда от доказателства постоянно.

 

 

 

 

Какво привлича мъжете:

 

Мъжът очаква, че ако една жена го харесва, тя ще се чувства добре когато е около него. Ако вие сте постоянно напрегнати, притеснени и нещастни, без значение каква е причината, това ще го накара да се чувства непълноценен и ще започне да ви избягва.

 

1.Бъдете ясни какво искате от него

 

И какво очаквате, без да го обърквате и форсирате повече. Мъжете не са много добри в даването на емоционална подкрепа и определено не им се отдава да усещат какво ви притеснява. Помислете какво искате от него и бъдете ясни.

 

 

 

 

2. Разберете каква е причината да се чувствате недоволни от него

 

Мъжете харесват жени, които умеят да галят егото им. Ако постоянно им казвате, че не се справят добре определено ще ги отдалечите от себе си.

 

3. Не крийте какво мислите и чувствате

 

Мъжете очакват жената да бъде „емоционалният лидер“ в една връзка. Жените носят по-богати и дълбоки емоции в мъжкия живот, които те няма къде другаде да намерят.

 

Най-общо казано, за да задържите един мъж трябва да се харесвате, да знаете какво искате и как да го заявявате ясно. Когато мъжът вижда, че се чувствате страхотно, той ще се чувства по същия начин и някак магически всичко ще стане по-лесно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...