.

3 съвета как да го накараш да се влюби

Защото си страхотна

3 съвета как да го накараш да се влюби
Снимка: Instagram

Позната ли ви е следната ситуация: Харесвате някой, който понякога проявява интерес и тъкмо ви се струва, че ще се получи и той се отдръпва и започва да се държи студено, странно или просто не ви обръща никакво внимание..

 

Всички сме минали през това – ужасно е. И всички сме чували съветите на близки приятели, като например да не го търсим, да не говорим с него, да не показваме заинтересованост.
И вие решавате да го направите – да не ви пука вече, и като чели в началото започва да има ефект, но не за дълго. Защо се получава така?

 

Липса на увереност

 

Увереността е най-голямото оръжие, което можете да си представите. Когато вашите приятели ви казват да не ви пука и това донякъде помага, всъщност по този начин вие демонстрирате някаква увереност, но много бързо става ясно, че това е само маска.

 

Какво да направим?

 

1. Дръжте се към себе си така, както мечтаете той да се държи с вас

 

Цялото това внимание, което ви се иска той да ви дава? Дайте си го сами. Какво толкова може някой друг да направи за вас, което вие сами не можете? Ако се научите да откривате всички вълшебства в себе си, това ще проличи, и в очите на другите ще станете интереси.

 


 

2. Не толерирайте лошо отношение

 

Ако човекът, който харесвате се държи зле, не бива да подминавате това с лека ръка само и само за да не го загубите.

 

Истината е, че ако той забележи, че както и да направи или каже, вие го приемате с усмивка, дори да е обидно, той ще изгуби уважението си към вас, а тогава е много по-вероятно да се отдалечи.

 

3. Независима и секси

 

Разбира се, всяка дама трябва да позволи на мъжа да бъде кавалер, а не да се бори с него да носи тежката чанта.

 

Но ако често се поставяте в положение сякаш без чужда помощ не може да се справите с нищо, то това може да провокира помощта на някой, но едва ли ще го впечатли особено.

 

Ето защо най-добре първо помислете какво можете сами и тогава се консултирайте или търсете чужда или неговата помощ.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
0
1
!
Отговори
i pak stigame do temata jenski hitrosti , ili prednamereno povedenie . az puk obi4am da kaja istinata . i se nadiavam da polu4a su6toto .
Страница 1 от 1