.

Зодиите, които са най-добри ШОФЬОРИ!

Вижте с кой е най-безопасно да се возиш

Зодиите, които са най-добри ШОФЬОРИ!
Снимка: Pixeles

Способността да караш кола е сред най-ценните умения в модерния свят. Според статистика един средностатистически шофьор прекарва около час зад волана на ден.

 

Колата е като буферна зона между нас и останалия свят. Понякога изглежда се показва най-лошото от човека, щом седне зад волана.

 

Вижте кои са най-добрите шофьори според зодиакалния знак. Те много рядко допускат инциденти и шофирането просто им е в кръвта:

 

1. Стрелец

 

Стрелците винаги преценяват кога и къде могат да си изпуснат нервите. Те умеят да разглеждат много точно ситуацията на пътя и са толерантни шофьори, макар че не карат бавно.

 

Когато седнат зад волана, Стрелците сякаш имат шесто чувство за намеренията на останалите шофьори, което им помага да запазят дистанция и да избегнат инциденти.

 

Същевременно огненият знак шофира с премерено нахалство, което е задължително, тъй като прекалената плахост на пътя също е опасна.

 

2. Дева

 

Девите също са много прецизни, когато седнат зад волана. Те имат пълен контрол над колата и умеят да анализират бързо ситуациите на пътя.

 

Земният знак не се надценява и никак не си пада по маневри, които изглеждат твърде рисковани, въпреки че не се плаши нито от голям трафик, нито от лоши атмосферни условия.

 

Освен всичко Девите се грижат за комфорта на своите пътници. Биха се съгласили да угодят с музика, температура в колата и скорост на движение, стига всички да са доволни.

 

 

3. Лъв

 

Лъвовете контролират чудесно своите емоции, особено на пътя. Макар че искат винаги да са първи, те осъзнават, че състезанието по улиците, които са пълни с пресичащи хора не е най-добрата идея.

 

Колкото и да им се иска да докажат своите умения, Лъвовете с гордост оставят онези, които бързат да минат напред и само им гледат сеира.

 

Огненият знак се справя чудесно зад волана, защото в него има една мъдрост, която му подсказва правилното решение (друг е въпросът колко ще се вслуша в нея).

 

Снимки: Pixeles


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
2
1
!
Отговори
poznavam i devi i luvove , ne- blagodaria na takiva seirdjii .
Страница 1 от 1