.

Бързо ли преживявате раздялата според зодията?

Кои зодии страдат най-много?

Бързо ли преживявате раздялата според зодията?
Снимка: Pexels

Раздялата е болезнена за всички. Едни се отдават на работа, други търсят нова тръпка, а трети се изолират и страдат дълго. Ето и какво правят различните зодии, когато им разбият сърцето.

 

Овен

 

Овенът преживява разбитото сърце като се гмурне в работа или преследване на цели и мечти. Той използва времето, в което е сам, за личностно развитие и самоусъвършенстване. Затова изглежда, че се възстановяват сравнително бързо, дори тайно да продължават да страдат.

 


Телец

 

Тези представители на зодиака бързо се съвземат, защото смятат, че времето, прекарано в съжаление, е изгубено. Обичат да са продуктивни и да не изоставят важни проекти и задачи, заради раздяла. Така или иначе, за тях любовта почти винаги е след работата или ученето.

 


Близнаци

 

Кралете на флиртовете! Естествено, ще са разстроени, ако някой ги е изоставил, това ще нарани егото им. Но също няма да губят много време, ще се впуснат бързо в дръзки флиртове, което ще повиши самочувствието им отново.

 


Рак

 

Имат невероятно чувство за хумор и така ще се шегуват с разбитото си сърце, че не всички ще разберат колко много страдат. Отнема им повече време да преживеят раздялата, защото са чувствителни.

 


Лъв

 

Лъвовете ще градят кариера, докато сърцето им е разбито. Ще работят упорито и усърдно, по много часове на ден, само и само да не мислят за това, което им се е случило в интимен план. Иначе болката ще ги погълне. Затова също изглеждат сякаш бързо са се възстановили, но по-скоро игнорират собствените си чувства и емоции.

 


Дева

 

Девите страдат дълго. И дори не винаги е защото не могат да преживеят раздялата. Ядосани са, че не са били точни в преценката си за въпросния човек. Премислят нещата безброй пъти.

 


Везни

 

Везните си мислят, че вечно ще се чувстват толкова разбити. Те много дълго търсят човек, който наистина да им хареса и не се впускат в несериозни връзки. Затова приемат раздялата така тежко - мислят си, че повече няма да се влюбят. Чувствата им са много силни.

 


Скорпион

 

Скорпионите ще игнорират жестоко всеки, който е разбил сърцето им, особено докато са още тъжни. Те не могат да преживеят раздялата, ако продължават да виждат бившия си партньор. Затова се изолират за известно време. Но дори след като са минали години, винаги ще се сещат за болката, която им е била причинена.

 


Стрелец

 

Ще се преструват, че са превъзмогнали раздялата, много преди това реално да се е случило. Външно ще изглеждат страхотно, но всъщност постоянно ще се питат къде са сбъркали и как да продължат напред. След този период обаче се връщат на любовния фронт по-силни.

 


Козирог

 

Страдат за известно време, но бързо решават да се вземат в ръце и да погледат обективно на ситуацията и продължават напред бързо. Така стават изключително привлекателни, защото всъщност показват на бившия си партньор, че никога не са се нуждаели от него.

 


Водолей

 

В повечето случаи водолеите първи прекъсват връзките, но дори да са били изоставени, много вероятно е в полезрението им отдавна да е имало някой друг. Те обичат силно партньора си докато са с него, но останат ли сами, веднага се насочват към следващата тръпка и дори са развълнувани.

 


Риби

 

Рибите дават всичко за връзката си и затова в началото им е трудно. Но когато се съвземат, разбират, че са идеални партньори и все някой ще оцени жертвите, които правят и силната любов, която дават.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 5 години
1
1
!
Отговори
Снимката ме натъжава :(
Страница 1 от 1