.

Deadliest Warrior - най-смъртоносният войн

Играта е базирана на популярните серии по СпайкТВ. Интересното е, че геймплеят ще се опира на така за нас популярни персонажи от типа на нинджи, самураи, рицари, спартанци, пирати и много други. Играта се базира силно на риалити вида. Това ще рече, ч

Deadliest Warrior - най-смъртоносният войн
Игра
а е базирана на популярните серии по СпайкТВ. Интересното е, че геймплеят ще се опира на така за нас популярни персонажи от типа на нинджи, самураи, рицари, спартанци, пирати и много други. Играта се базира силно на риалити вида. Това ще рече, че няма много "СиДжи" сцени, а всичко което става на бойното поле е резултат от действията на героя и има много камери за да се избира как да наблюдаваш героя си. Играта има  много свобода в избора на битки. Най-великия сблъсък за мен си остава пират срещу нинджа.

Очаква се този невероятен хит да излезе в "Q4-2010", което ще рече между Октомври-Декември. Графиката на играта е невероятно детайлна и много кървава и определено ще е интересна за много геймъри. За жалост ще бъде пусната само на "PlayStation 3" и "XBOX 360".

Спайк ТВ обещаха хит дано да си спазят обещанието!

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...