.

Spotify достъпна и за българските потребители

Spotify достъпна и за българските потребители
Снимка: Reuters

Spotify е една от най-популярните стрийминг услуги в света. Тя предоставя изключително богат избор от музикални изпълнения. Интересното е, че вместо да излъчва музика от собствените си сървъри, голяма част от нея се излъчва от човек на човек. Освен да слушате музика посредством интернет, може да ползвате приложението и като плейър на компютъра си, чрез който да се насладите на парчетата, които притежавате.

 

 

С огромна радост можем да ви съобщим, че ограничената за България услуга съвсем скоро ще стане напълно достъпна и за всички потребители от родината, тъй като приложението разширява обхвата си на още 20 нови пазара от днес и страната ни е един от тях. Българските потребители ще могат да изтеглят приложението и да се регистрират на 12 декември по обяд, съобщиха от Spotify.

 

Само преди няколко дни се появи слух, че приложението ще предлага безплатна версия, в която потребителите ще имат възможност да се радват на любимата си музика, без да им се налага да заплащат нито стотинка за нея. Всичко това трябва да се получи, тъй като според запознати Spotify е сключила сделка със Sony Music Entertainment, Universal Music Group и Warner Music Group.

 

Сделката гласи, че приложението ще може да използва ресурсите на компаниите напълно безплатно, като в замяна ще внедри в приложението си задължителните и понякога доста досадни реклами. Замисляйки се, сме готови да жертваме комфорта си, защото в замяна ще получим изключително богат избор на най-новите парчета напълно безплатно.

 

Според запознати източници всичко това вече е факт и утре, когато вече всеки потребител в България ще може да се регистрира, би трябвало да получи две опции - едната, която е безплатна и съдържа реклами и втора, която в замяна на платеното издание на услугата, ще може да се слуша музика по избор без ограничения, като същевременно песните ще са с високо качество, няма да има реклами и дори ще бъде наличен офлайн режим.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...