.

Spotify премахва лимитите

Spotify премахва лимитите
Снимка: androidspin.com

Spotify е една от най-популярните стрийминг услуги в света. Тя предоставя изключително богат избор от музикални изпълнения. Интересното е, че вместо да излъчва музика от собствените си сървъри, голяма част от нея се излъчва от човек на човек. Освен да слушате музика посредством интернет, може да ползвате приложението и като плейър на компютъра си, чрез който да се насладите на парчетата, които притежавате.

 

 

От 12 декември услугата е достъпна и в България и всички меломани приветстваха ентусиазирано нейният анонс. Те се оказаха изключително големи късметлии, тъй като стартирането и в нашата държава всъщност съвпадна с пускането на безплатен вариант за слушане. Сега от Spotify пуснаха съобщение, гласящо "No more limits #freeyourmusic"

 

Да, колкото и невероятно да ви звучи всичко това е истина, най-популярната стрийминг услуга премахна още едно от тежките си ограничения за потребителите, които не плащат абонамент за Premium акаунт. Става дума за ограничението на времето, през което можем да ползваме услугата.

 

До сега, всеки ползващ услугата можеше да слуша безплатно музика в рамките на 6 месеца, а след това беше ограничаван до слушане на любимите му парчета само по няколко часа на месец. Всичко това обаче вече остава в историята и всеки един от нас може да слуша напълно безплатно, неограничено време предлаганата услуга от Spotify.

 

Разбира се, рекламното съобщение на компанията е малко пресилено, защото все пак ще има някои, макар и по-смекчени ограничения, ако използваме безплатен достъп. Те ще се изразяват в пускането на реклами през няколко песни, както и невъзможността за избор и слушане на конкретна песен през мобилни устройства, което означава, че ако слушате през мобилния си телефон, то ще сте принудени да слушате разбъркан плейлист, но все пак ще бъде безплатно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
NaOH
преди 10 години
0
0
!
Отговори
Закъсняхте само с 1 месец.
Страница 1 от 1