.

Десетте най-добри фотоапарата под 100лв [част втора]

Още подобни новини
Десетте най-добри фотоапарата под 100лв [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Изборът на качествен и евтин дигитален фотоапарат те затруднява? Може би ще намериш най-доброто решение в следващата класация.

 

6. Samsung PL200. Samsung са популярни със своите високотехнологични устройства, като например смартфони и таблети. Въпреки това, прочути са и заради цифровите си фотоапарати, които са с надеждни функции и стилен дизайн. Samsung PL200 е много лесен за използване, идва с широк LCD дисплей и е в състояние да възпроизвежда висококачествени снимки. Той също е с резолюция 14.2MP и 7х оптично увеличение. На последно място, той има стабилизатор на изображението, за да ви помогне да правите страхотни снимки по всяко време и навсякъде.

 

5. Panasonic Lumix DMC-FX700. Заложете на нещо класическо и елегантно, като изберете този забележителен фотоапарат от Panasonic. За по-малко от 100лв, той притежава висококачествена, широка леща, 1080i видео заснемане и и лесни за ползване функции. Той е най-доброто решение за хора, които търсят ултра-лек фотоапарат, който лесно се побира в джоба.

 

4. Olympus VR 340. За своята ниска цена, тази камера има много функции, които повечето хора бързо ще заобичат . Тя с дебелина от един инч и изцяло метален корпус. Снабдена е със сензор 16MP CCD, стабилизация на изображението, както и 10x оптично увеличение. Високата разделителна способност на 3-инчовия дисплей и бутонът за запис с едно докосване на HD-клипове с качество 720p са примамливи характеристики. Що се отнася до опциите за снимане, има 30 вида сцени, които можете да избирате и можете да се откажете от автоматичния режим на програмата за по-голям контрол върху качеството на снимките. Други характеристики включват филтри като Pin Hole, Рисуване и Pop Art. Ако не сте доволни от резултата на вашата снимка, можете да активирате вградените козметични режими за заглаждане на петна и бръчки, както и да омекотите кожата, повдигнете скулите, добавите сенки и избелите зъбите си.

 

 

3. Samsung MV800. Ако имате малък бюджет за добра камера, Samsung MV800 е една чудесна възможност. Дори и с ниската си цена, тази камера има добър обхват на чувствителност (ISO 100-3200), 5-кратно оптично увеличение с фокусно разстояние 35 мм. Това удобно апаратче със сигурност е чудесен избор, защото притежава вградени инструменти за повишаване качеството на изображението, с които повечето камери не разполагат.

 

2. Kodak EasyShare C195. Kodak е известна като надеждна компания, в производството на оборудване за фотография. EasyShare C-195 от Kodak е чудесен избор, защото притежава стилна форма и висок набор от функции. Резолюция от 14 MP, 5x оптично увеличение и стабилизатор на изображението. С цена под 100лв този апарат е истински джакпот.

 

1. Fujifilm FinePix T400. Любителите фотографи ще се влюбят в тази камера. Притежава сензор за стабилизация на изображението, 16MP CCD-сензор и 3-инчов LCD дисплей. Заснемането улесняват 17-те сценични режима, автоматичното разпознаване на сцена, както и 720p при 30 кадъра в секунда видео заснемане.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
g3ri_
преди 10 години
0
0
!
Отговори
Мисля,че 1-вото място заслужава Fujifilm FinePix F770EXR, защото характеристиките му са много-по добри от тези на Fujifilm FinePix T400
Страница 1 от 1