.

HTC пуска водоустойчивия J Butterfly

HTC пуска водоустойчивия J Butterfly
Снимка: sitesgadget.com

HTC е една от компаниите, които последните няколко години се превърнаха в утвърдено име и набират все по-голям брой привърженици. Въпреки финансовите си затруднение или именно заради тях, компанията не спира да произвежда качествени устройства. Доказателство за това новото им устройство, което извежда компанията наравно с конкурентите й.

 

 

Всички бяха силно впечатлени, когато японците от Sony представиха първият водоустойчив смартфон — Sony Z. Той определено успя да подпомогне на компанията да се върне към славните си дни и донесе не малко приходи. След Sony, макар и доста по-късно на пазара беше предложено устройство, което да издържи на пагубната сила на водата и от Samsung, а ето, че сега към тях се присъединяват и тайванците.

 

Става дума за новия им смартфон, който носи името HTC J Butterfly и притежава впечатляващ водоустойчив корпус. Със сигурност това е огромният акцент, който ще бъде поставен върху устройството, тъй като подобна функция в смартфон си е доста впечатляваща. Няма как да отречем, че доста потребители ще изберат тайванците именно заради нея, но това далеч не значи, че водоустойчивостта е единственото му достойнство.

 

За да са сигурни, че потребителите ще бъдат доволни от новото устройство от HTC са избрали доста интересно решение. То е странна смесица между характеристиките на флагмана им HTC One M8 и неговата компактна мини версия. Приликите с флагмана са доста, започваме с най-изразената, а именно наличието на две задни камери, като едната от тях служи за измерване на дълбочината на кадъра, както и придаването на интересни снимки.

 

Резолюцията на основната задна камера обаче повече прилича на мини версията, тъй като, вместо да е 4 MP, който всъщност да са ултрапиксели, тайванците са заложили на 13 обикновени пиксела. Така, че имаме резолюция от мини версията, съчета с втората камера от флагмана. Предната камера пък си е останала познатите ни и все така впечатляващи 5MP, чрез които да си направите повече от качествено селфи.

 

Друго, с което устройството може би ще ви спечели, е 5 инчовият Full HD дисплей, в комбинация с чипсета Snapdragon 801 и 2 GB RAM. Все още обаче не е потвърдено, че ще видим устройството в Европа. На този етап то се продава единствено в Азия, дано това се промени скоро.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...