.

Ще видим ли HTC One Max

Ще видим ли HTC One Max
Снимка: hardwarezone.com.sg

HTC е една от компаниите, които последните няколко години се превърнаха в утвърдено име и заедно със Samsung, Sony и Apple се борят в надпреварата за най-добър смартфон. Въпреки финансовите си затруднение или именно заради тях, компанията не спира да произвежда качествени устройства. Доказателство за това са последните няколко устройства от One линията, който заслужено печелят не само призови места на авторитетни технологични състезания, но и любовта на потребителите.

 

 

Тазгодишният флагман HTC One М8 отново успя да спечели мнозина с невероятния си дизайн, стилния алуминиев корпус и още по-привлекателните технически характеристики. Наличието на две задни камери и също толкова мощна предна, нямаше как да не ни накара да ахнем, след като видяхме устройството.

 

По традиция обаче, освен основната версия, тайванците пускат и още две, чрез които се надяват максимално да задоволят потребителските потребности. Отличителната черта за трите устройства и разликата в големината на дисплея и поради тази причина по-компактната версия носи името HTC One mini 2, а пък по-голямата HTC One Max. Тази година тайванците ни накараха да мислим, че ще променят името на по-голямата на HTC One Prime, но се оказа, че не е така.

 

Според достоверни източници HTC съвсем не са се отказали от наследника на One Max и мятат съвсем скоро да го представят на обществеността. Все още няма особено много подробности около устройството, но достатъчно, за да ни уверят, че все пак ще видим HTC M8 Max.

 

Новият фаблет на тайванците определено отново ще ни предложи повече от премиум усещане, тъй като според получената информация, устройството не само ще запази металния си корпус и форма, завещани му от тазгодишния флагман M8, но и ще предложи далеч по-атрактивни и мощни характеристики.

 

За сега е обявен процесорът, който забележете ще бъде Snapdragon 805, което показва, че тайванците са се поучили от грешката си преди година, когато пуснаха HTC One Max с вече остаряващ процесор Snapdragon 600 и невпечатляващи за времето си характеристики. Новият мощен процесор, определено ще нареди фаблета сред имената на впечатляващите устройства от същия тип на Samsung и LG.

 

Има известни предположения по отношение на сензора за пръстови отпечатъци, който се намираше на задната страна на HTC One Max, като според някой в новата версия, той ще липсва. Ние остава скептични по този въпрос, тъй като преди съвсем кратко време от компанията заявиха, че въобще не смятат да се откажат от сензора, макар и да не споменаха нищо за новия фаблет.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...