.

Как да използваш смартфона си по-пълноценно

Как да използваш смартфона си по-пълноценно
Снимка: freedigitalphotos.net

Вече телефоните не са това, което бяха преди няколко години. Смартфонът вече е неизменна част от нашия делник, свикнали сме с удобството, което ни носи умният телефон. На първо място постоянната връзка с интернет ни позволява да улесним комуникацията, като отдавна не използваме телефона си само за есемеси и обаждания. Как да използваш по-пълноценно смартфона си?

 

Музика и развлечения. Смартфоните вече имат голяма памет и възможност за допълнителна SD карта памет. Това означава, че спокойно можеш да качиш любимата си музика и тя да бъде с теб навсякъде и по всяко време. В последните години смартфоните „пораснаха“ и се сдобиха с много по-качествени дисплеи и висока резолюция. Това прави игрите истинско удоволствие за всеки млад човек. Можеш да си изтеглиш любимите игри и да се забавляваш с тях, докато пътуваш или си почиваш.

 

Борба с краткия живот на батерията. Повечето потребители се оплакват, че трябва да зареждат много често батериите си. Ако използваш много приложения и сърфираш в интернет, батерията ти може и да не издържа повече от 24 часа. Затова можеш да се снабдиш с външна батерия, с която да зареждаш телефона си, дори да нямаш достъп до електрическата мрежа.

 

 

Специализирани приложения. Фитнес. Вече са разработени всякакви приложения, които могат да ти бъдат от полза в ежедневието. Едни от тях са фитнес приложенията, които са много полезни, ако си запален по здравословния начин на живот. Можеш да инсталираш такова приложение, което ще изчислява изгорените калории, ще пресмята времето, което си тренирал и ще води статистика.

 

 

Месечен цикъл. Специално за дамите има създадени приложения, които следят месечния цикъл и напомнят кога трябва да ти дойде. Такова приложение може да е много полезно, защото няма да ти се налага да ползваш досадните календари, за които винаги забравяш.

 

Диети. Някои хора са вманиачени на тема здравословно хранене и диети. Има специални приложения, които ще ти помогнат в спазването на хранителния режим. Там можеш да отбелязваш какво и кога хапваш, а приложението ще брои калориите ти. Освен това можеш да намериш и вкусни рецепти с диетични храни.

 

Новини. Няма как да отречем, че благодарение на смартфона си, сме много по-информирани. Затова можеш да използваш приложения, които да те държат в крак с информационния поток. Така ще разбираш какво и къде се случва по всяко време и по съвсем достъпен начин.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...