.

Някои от най-очакваните гейминг заглавия за 2015

Някои от най-очакваните гейминг заглавия за 2015
Снимка: freedigitalphotos.net

Uncharted 4: A Thief е End. Рестартирането Tomb Raider може да е бил впечатляваща оферта към геймърите, но дори и в най-силните си моменти не може да съперничи с кино славата на Uncharted поредицата. Uncharted 4: End A Thief ще бъде ексклузивно за PlayStation 4, и пряко продължение на оригиналната трилогия. Отново, няма голямо количество разкрития за Uncharted 4, въпреки че производителите от Naughty Dog са заявили, че разказът ще тества, Дрейк: "физическите му граници, решителността му и в крайна сметка това, което той е готов да пожертва за да спаси тези, които обича." Съдейки от своите предшественици, Uncharted 4: End A Thief ще бъде истински тест за Playstation 4 и хардуерните му способности.

 

Легендата за Зелда Wii U. Нова Zelda игра винаги е голямо събитие за Nintendo феновете и легендата на Zelda Wii U е най-големият трус за серията, също като The Wind Waker през 2003 година. Друго намерение на авторите, заемащо основно място в играта, е околната среда на отворения свят. Цели се да се даде сходното чувство на свобода като в по-ранната 2D версия на игрите от поредицата. Интригуващо, продуцентът Ейджи Аонума също спомена, че е възложил тежката задача на екипа си да разработи играта отвъд класическите очаквания за пъзел-игра. Той не иска просто графичен обект, който се премества и така играчите да си отварят вратата в нивото. Търсенето е Wii U конзолата да отведе играчите в цял един нов свят.

 

 

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Metal Gear Solid V: Ground Zeroes беше само наачалото за  Хидео Коджима, а The Phantom Pain е основното ястие. Тази игра просто може да бъде най-очакваното заглавие от цялата поредица досега. По отношение на графика, очертава се да бъде доста невероятно, с участието на някои от най-плавните анимации, които някога сме виждали. Добавянето на цикличната смяна на ден и нощ, масивният свят на играта обещава още по-отворен геймплей от всякога. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain се стреми да бъде един от първите игри  от „следващо поколение".

 

The Witcher 3: Wild Hunt. Да играеш серия Witcher е като да наблюдаваш създателите й от CD Projekt RED как се развиват като автори на игри. Първият рилийз е амбициозен и добре написан, но разработчиците просто не можеха да изпълнят това, което искаха да постигнат. След това,  дойде втората игра, която предлагаше невероятен кинематографичен разказ, красиви графики и предизвикателен геймплей. The Witcher 3: Wild Hunt е като кулминацията на всичко, което CD Projekt RED са научили през пътуването си в създаването на тази брилянтна поредица игри.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...