.

Новият Oppo R1X

Новият Oppo R1X
Снимка: freedigitalphotos.net

Без значение колко бързо се развиват високите технологии и приложението им в смартфоните, винаги ще има един клас, който ще е насочен към средния потребител и учудващо или не, но телефоните в тази категория са едни от най-масовите и най-търсените. Познахте, ще обсъждаме един точно такъв представител на смартфон-пазара – това е Oppo R1X.

 

Производителите от Oppo бяха добре запознати с виртуозната способност да създадат задоволително смартфон изживяване за своите потребители, само с няколко базови съставки още с появата на техния Oppo R1. Приключението продължава с техния Oppo R1X.

 

Точно както при предшественика си, Oppo R1X е снабден с тънко алуминиево шаси, огледален гръб с популярната напоследък техника на режещия диамант, семпли бутони и входове за СИМ-карта вляво и вдясно и 3,5 милиметров вход за слушалки. Нищо прекалено и нищо излишно. Да не забравяме и micro USB port, микрофонни и озвучителни отвори.

 

 

С дебелина от само 6 милиметра, този смартфон е елегантно решение. Лещата на камерата му не изпъква извън шасито, което го прави идеално плосък от към гърба и перфектно прилягащ във всякакво калъфче. Дисплеят е 5-инчов, и при все че разделителната му способност е 1280 х 720, обектите са достатъчно ясни и видими, за да не се чувствате измамени или изиграни след покупката на този апарат. Процесорът е 615 Octa-Core, а оперативната памет е 2 гигабайта.

 

Вероятно, най-търсената характеристика в смартфоните от средния клас е батерията. Тук това устройство има какво да предложи. 2420 мили ампер часа ще ви гарантират продължително мултимедийно изживяване, без значение дали ще играете Андроид-базирани игри, ще гледате клипчета в youtube или ще се отдадете на най-новия епизод от любимия си сериал. Денят ще финишира с достатъчно батерия за да стигнете до зарядното устройство, но ако решите да преспите при приятел, по-добре бъдете сигурни, че устройството за зареждане е с вас.

 

Да не пропускаме и параметрите на видео камерата. Тя е с мощност от 13 мегапискела, като има режими на ръчна настройка на ISO, фокус и контраст. В случай, че не искате да отделяте толкова време на камерата и чувствате времето ангажирано с тази технология за ограбено, винаги можете да се доверите на автоматичните настройки, според фабричните заложености на смартфона. Да не забравяме и интегрирания Beauty Mode режим, който не изглежда по-различен от наличен в Instagram филтър, с добавка от малко повече гръмка реклама.

 

В заключение, телефонът е добра покупка за ценителите на средния клас. Ако трябва да бъде описан с една дума, то тя би била функционалност или оперативност.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...