.

Създадоха приложение, което показва кой ни мрази

Създадоха приложение, което показва кой ни мрази
Снимка: freedigitalphotos.net

Думата „харесвам“ придоби много по-силно значение в последните години. Това се дължи на Facebook, който изключително силно е навлязъл в ежедневието ни. Преди време потребителите споделяха, че си мечтаят за бутон „Не харесвам“ във Facebook, но създателите на социалната мрежа категорично отказаха да сложат такова нещо.

 

Разбира се, това не намалява хейта, който се излива в социалните мрежи. Неслучайно и форумите вече не са толкова разпространени, просто защото хората коментират в групи, всеки споделя нещо, получава одобрение или негативизъм.

 

 

Създадоха и приложение, което ще ни уведомява, ако някой ни мрази. Неговото име е Hate with friends и ни дава възможност да покажем истинските си емоции към определени хора. В социалната мрежа приемаме всякакви хора – истински приятели, познати, роднини, колеги, съученици, но не с всеки от тези хора сме в чудесни отношения. Понякога се побъркваш от яд, че няма бутон „не харесвам“, с който да покажеш, че не одобряваш нещо в даден човек. Затова новото приложение е идеално за теб.

 

Просто трябва да влезеш в сайта на приложението, за да може то да се свърже с твоя акаунт във Facebook. След това до профила на всеки от приятелите ти ще има бутон „Мразя те“. Можеш да кликнеш на този бутон, ако не харесваш човека.

 

Приятелите, които мразиш, няма да го узнаят, докато те също не натиснат бутона и не заявят, че мразят теб. В този случай на съвпадение, ще получите e-mail-и, които да ви уведомят, че взаимно изпитвате негативни чувства един към друг. При такава случаи, ще можеш да използваш опцията за премахване от приятели.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...