.

Lenovo Phab Plus придава ново значение на фаблетите

Lenovo Phab Plus придава ново значение на фаблетите
Забавната страна на таблета заедно с преносимостта на смартфон

Берлин - 2 септември, 2015: Lenovo представи днес еволюционното мобилно устройство - Lenovo Phab Plus, фаблет с красив дизайн, оптимизиран за лесна употреба с една ръка. Насочен към днешните потребители, Lenovo Phab Plus обещава да премахне дилемата между скъп смартфон с голям екран и твърде малък таблет, като предлага 6.8-инчово устройство - най-доброто в класа си за развлечения, бърз интернет и дълъг живот на батерията.

 

"Имайки предвид днешното технологично поколение, Леново оценява нуждата от голям екран, но, съчетан с лесна преносимост в един таблет. Новият Phab Plus разбива съществуващите граници, като слива възможностите за забавление на таблета с преносимостта на смартфон в стилен метален корпус. За разлика от другите фаблети на пазара, Lenovo Phab Plus разполага с Full HD дисплей, оптимизиран за използване с една ръка, и осигурява несравнимо визуално и звуково преживяване ” - каза Джеф Мередит, генерален директор и вицепрезидент на бизнеса с таблети, Леново.

 

PHAB или най доброто от двата свята

 

Спомняте ли си изобщо кога за последно говорихте по телефона? В класацията на най-популярните дейности, които извършваме със смартфоните си, обажданията се нареждат чак след сърфирането в интернет, проверката на социалните мрежи, слушането на музика и игрите. Тази тенденция променя представите ни за досегашните устройства, налагайки създаването на съвсем нов продукт.

 

Phab Plus обслужва нуждата на потребителя от постоянна връзка със своите Dual SIM и 4G LTE,- надеждни и бързи възможности, както у дома, така и в чужбина. Операционната система е Android ™ OS v5.0 (Lollipop), която осигурява подобрена производителност за безпроблемна работа в мрежата.

 

 

Phab Плюс разполага с 13 MP задна и 5 MP предна камера, които осигуряват отчетливи изображения, независимо от режима. Функцията за панорамни селфита и двойната LED светкавица подобряват естествената тоналност на снимките, а настройките за слаба светлина възпроизвеждат ярки образи дори в на тъмно. Работещите ни клиенти ще останат доволни от функцията Smart Tool, която заснема слайдове от презентация от всякакъв ъгъл и ги подравнява за постигане на възможно най-добър резултат.

 

Phab Plus е оптимизиран за работа с една ръка, което го прави подходящ както за левичари, така и за потребители, работещи с дясната си ръка. Двойното почукване по екрана отключва фаблета, задържането, в която и да е част - прави снимки, а разклащането го заключва. Друга нестандартна характеристика е възможността да си създадете клавиатура, която се наглася спрямо позицията на ръката, както и да отговаряте на повиквания, само чрез гласови команди.

 

Phab Plus превъзхожда останалите и с 3500mAh батерия с до 24 часа време за разговори и 20 дни в режим на готовност, издръжливост, постигната с любезното съдействие на вградена платформа, която регулира вътрешната температура на устройството.

 

Празник за сетивата: визуално пиршество и завладяващ звук

 

Таблет, създаден за наслада - Phab Plus е с 6.8-инчов full HD дисплей с разделителна способност от 326 ppi.. Съвместим е с всякакво HD съдържание - включително снимки, филми и игри, а като добавим 32GB памет, резултатът е мощно мултимедийно преживяване в едната ви ръка. Технологията In-Plane Switching (IPS) гарантира широк ъгъл на наблюдение, засилена четивност на екрана и ярки цветове за гледане на видео клипове и съдържание в социалните медии.

 

Геймърите също ще останат доволни. Устройството е с Qualcomm Snapdragon 615 с 8-ядрен чип с 2GB памет, гарантиращи гладко изпълнение, което изпраща гейминга в непознати висини.

 

В допълнение към вече изброените характеристики, PHAB Plus идва в атрактивна компактна форма - объл дизайн и гладки бутони, изработен от алуминиев материал. Моделът ще се предлага в три нюанса - сиво, титаниево сребристо и златно в нюанс шампанско.

 

Още Phab опции

 

PHAB серията на Леново ще предлага и по-голям - 6.98-инчов HD екран, ненадминатата 4250 mAh батерия и опцията 360̊ Voice . Трите микрофона и специалния гласов процесор гарантират чист гласов запис и безупречен звук от говорителя. Като прибавим към невероятните функции и 1GB памет, и 8-ядрен процесор Qualcomm, устройството гарантирано работи адекватно и гладко. Фаблетът е 8.9 мм тънък, 250 грама тежък и притежава защитен гръб в цветови варианти - смокингово черно, полярно бяло, морскосиньо и черешово червено.

 

За Lenovo

 

Lenovo е глобална компания, оценена на $ 46 милиарда и поставена в световната класация на Fortune 500. Lenovo e лидер в предоставянето на иновативни за потребителите, търговията и бизнеса технологии. Нашето портфолио от висококачествени, сигурни продукти и услуги обхваща компютри (включително легендарните Think и многорежимни YOGA марки), работни станции, сървъри, съхранение на информация, смарт телевизори и семейство от мобилни продукти като смартфони (включително марката Moto), таблети и приложения. Присъединете се към нас в LinkedIn, следете ни във Facebook и Twitter (Lenovo Bulgaria) или ни посетете на www.lenovo.com/bg.


Реклама Инвестор.БГ