.

Виж най-добрите мобилни приложения за тренировки

Виж най-добрите мобилни приложения за тренировки
Снимка: iStock

Ако искаш да се отървеш от излишните мазнини и да влезеш във форма, то смартфонът ти може да ти помогне в това начинание. Има най-различни мобилни приложения за фитнес, които биха ти били полезни, когато тренираш.

 

В днешно време технологиите постоянно се променят и усъвършенстват, затова трябва да се възползваме максимално от тях. Без значение дали искаш да отслабнеш, да се сдобиеш с плосък корем и плочки или просто да станеш по-здрав, мобилните приложения за фитнес могат да ти бъдат от полза.

 

Ако не искаш да ходиш на фитнес или да имаш личен треньор, просто си изтегли едно мобилно приложение за фитнес и започни да извайваш фигурата си:

 

Sworkit – в него имаш възможност да отбележиш какво ще спортуваш – йога, кардио, пилатес, силови упражнения, стречинг и т.н., както и каква искаш да бъде продължителността на тренировката ти. С помощта на тази информация Sworkit ще направи програма, която да отговоря на твоите индивидуални нужни и цели. Другият плюс на програмата е, че всяка тренировка е различна и така няма да ти доскучае. Премиум версията отключва повече функции като вариации на упражненията и история на тренировките.

 

 

Fitocracy – представлява нещо като социална мрежа за любителите на тренировките. Апликацията използва комбинация от мотивация и партньорския натиск. Потребителите имат възможност да гледат тренировъчни съчетания, да споделят и да коментират. Регистрацията в сайта на Fitocracy позволява синхронизиране на данните между уеб приложението и мобилния телефон, както и дава възможност за публикуване на автоматични актуализации във Facebook или Twitter.

 

Strava Running & Cycling – с помощта на това мобилно приложение ще можеш да проследяваш твоето бягане или каране на колело. То записва скоростта на движение, изминатото разстояние и времето, комбинирайки ги с резултати, постижения и предизвикателства. Премиум версията на апликацията подобрява функциите ѝ с класации, по-подробни анализи и прочие.

 

Workout Trainer – в него има най-различни видове тренировки с аудио и видео инструкции, които ще ти помогнат да се сдобиеш с така желаното тяло. Потребителите имат достъп и до хранилището на приложението, за да направят свои собствени съчетания. Може да ги споделят онлайн, както и да изпробват вече споделени тренировки от други потребители. Абонаментът предлага повече функции като HD видеа, още упражнения и премахване на рекламите.

 

Johnson & Johnson Official 7 Minute Workout App – това мобилно приложение е подходящо както за начинаещи, така и за напреднали по отношение на фитнеса. За начало има оригинална 7-минутна тренировка. В него могат да се открият още по-сложни съчетания с различна продължителност и интензивност, както и полезни кратки видеа. Апликацията може да се използва и като личен треньор.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...