.

Snapchat добави нови функции точно преди Коледа

Snapchat добави нови функции точно преди Коледа
Снимка: Reuters

Коледа настъпи по-рано за любителите на Snapchat. Мобилното приложение обяви нови функции, пише уебсайтът We Are Social Media.

 

Първата от тях е възможността за създаването на нови групови чатове, което дава на потребителите „нов начин за комуникация с до 16 приятели“. Груповите чатове могат да бъдат създавани при изпращането на Snap или чрез опцията за създаване на нов чат – изключително просто е.

 

 

Ако имате някакви притеснения относно сигурността, всеки Snap в груповите чатове ще бъде изтриван след 24 часа по подразбиране. Освен това всеки от получателите ще може да разглежда и пуска само по веднъж съдържанието, което му е изпратено. Всеки Snap, който не е отворен, също ще бъде изтриван след 24 часа.

 

Потребителите ще могат да виждат кои от приятелите им са в груповия чат, тъй като имената им ще се изписват отдолу.

 

Освен това Snapchat добавя още две функции към своите Creative Tools. Първата носи името Scissors и може да бъде използвана за правене на изрезки от даден Snap. След това те могат да се ползват като стикер. Втората функция носи името Paintbrush, като идеята е да създадете чрез рисуване истински шедьоври.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...